Dodeljene nagrade rok časopisa Kerang

LONDON, 10. juna 2011. (Beta) - Američki sastav "Terti Sekonds Tu Mars" osvojio je dve nagrade koje dodeljuje britanski rok magazin Kerang, preneo je u petak Bi-Bi-Si.

Grupa koju predvodi pevač i glumac Džared Lito proglašena je u četvrtak uveče u Londonu za najboljeg internacionalnog izvodjača, a njena pesma "Hurricane" za najbolji singl. Za najbolju britansku grupu izabran je sastav "Ju Mi Et Siks".

Album "There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret" grupe "Bring Mi D Horajzon" proglašen je za najbolji. Sastav "Maj Kemikal Roumens" je nagradjen za video spot za pesmu "Na Na Na", dok je titulu najboljeg koncertnog izvodjača ponela grupa "Ol Tajm Lou". Nagrada za najboljeg tekstopisca dodeljena je grupi "Bifi Klajro".

Rok legenda Ozi Ozborn dobio je nagradu Legenda, njegovom kolegi Alisu Kuperu pripala je nagrada Ikona a grupi "Def Lepard" nagrada Inspiracija. Sastav "Korn" uvršten je u Hol slavnih magazina Kerang. Voditelji 18. dodele nagrada Kerang bili su Skot Ijan iz "Antraksa" i Kori Tejlor iz "Slipnota".

Pogledajte još