NISMO VIŠE ZAJEDNO: Fran Pujas progovorio o krahu ljubavne veze sa Elenom Kitić

Fran Pujas, petoplasirani superfinalista "Zadruge 4" u nedelju je po drugi put je odlukom publike napustio "Zadrugu 5". Nakon nekoliko dana pauze, Pujas se oglasio za Pink.rs i otkrio šta misli o zadrugarima i njihovim odnosima u Beloj kući i u kakvim je odnosima sa pevačicom Elenom Kitić.

Kako si, da li si se privikao na život van "Zadruge"?

- Iskreno, još se oporavljam, katastrofalne su scene u kući. Treba sve to doživeti i preživeti. Još se nisam skroz oporavio, sumnjam da ću se brzo oporaviti.

Šta te je šokiralo po izlasku iz Bele kuće? Da li si imao vremena da pogledaš neke situacije između zadrugara?

- Šokirali su me Dalila i Car, onda Gruja i Mima, to su mi dve najkatastrofalnije teme. Nisu normalni, ne želim da gubim vreme i pričam o njima, ukratko - nisu normalni!

Đedović je rekao da Car nikada neće oprostiti Dalili Anđela, kao što nije tebe Mini i da će Dragojevićka proći isto kao Vrbaški prošle godine?

- Što se toga tiče, slažem se 100% sa Đedovićem. Mislim da će Car završiti sa njom čim izađu iz "Zadruge".

Mensur je u poslednje vreme ponovo pravio Milici probleme zbog tebe, ali ste vas dvojica uvek bili u super odnosima. Šta misliš o njihovom raskidu?

- Mislim da im je odnos katastrofalan, nema nikakve perspektive, mislim da je Mensur čak i predobar dečko, toliko se dao i posvetio nekome ko to ne zaslužuje. Ona je dobar rijaliti igrač, ali je zlo!

Ti si izjavio da Anđelo voli da se meša u svaki odnos, kako komentarišeš trenutnu situaciju između njega, MC Aleks i Matore?

- Mislim da Anđelo voli da se meša u te odnose, ima tu crtu, ali bi onda bar bilo u redu da se u jednom odnosu zadrži više od par dana. Tu crtu smo videli i prošle sezone, tako da...

Da li si se čuo sa Davidom Dragojevićem? Prošlog puta niste stigli da se vidite, a u međuvremenu je došlo do pogoršanja odnosa između Dejana i tebe?

- Nismo. Pretpostavljam da je to bilo zbog onih sukoba sa Dejanom. Ja mislim da nisam direktno ulazio u sukobe sa njim. Dejanu želim sve najbolje, ali je ispao loš prema nama. Ja sam naravno zauzeo stranu Marka i Sandre, to su mi prijatelji, iako sam sve vreme bio super sa Dejanom.

Kada si prošli put napustio "Zadrugu", potvrdio si da ste ti i Elena Kitić i dalje u vezi. Kakav vam je odnos sada?

- Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem.

Izvor: Pink.rs
Foto: nfra666/Instagram

Pogledajte još