ŽURKA ZA NASLEDNICU: Željko Mitrović sa porodicom upriličio proslavu 2. rođendana unuke Emilije (VIDEO)

U porodici vlasnika i direktora televizije "Pink" Željka Mitrovića 1. jun uvek je poseban dan.

Naime, medijski mag je ovog datuma 2020. godine postao deka, kada je njegov sin Aleksandar sa suprugom Ivanom dobio svoje prvo dete - ćerku Emiliju.

Malena naslednica imperije Mitrović juče je napunila dve godine, a danas su tim povodom njeni roditelji i deka upriličili veliko rođendansko slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Supruga vlasnika ružičaste televizije, Milica Mitrović na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila je sa pratiocima video-snimak u kojem se mogu videti ponosni roditelji koji u naručju drže malu Emiliju i pevaju joj pesmu za njen "divan dan" kraj rođendanske torte. Restoran je bio ukrašen balonima pastelnih boja, a slavljenica je blistala u beloj haljinici.

Nešto kasnije, Milica je objavila i zajedničku fotografiju na kojoj se vidi ponosni deka koji uživa u proslavi rođendana svoje unuke.

Podsetimo, Željko iz prvog braka sa nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani pored Aleksandra ima i ćerku Sandru, dok je u braku sa Milicom dobio naslednice Andreu i Kristinu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: sandramitrovic/Instagram

Pogledajte još