Huma Kotor Bay Hotel and Villas – mesto gde legende postaju stvarnost

Kao jedan od najboljih crnogorskih hotela “Huma” nudi besprekorni smeštaj u rangu rizorta sa pet zvezdica. Jedinice su u službi udobnosti, elegancije i luksuza, gde je sve podređeno željama gosta. Smeštena u samom srcu jedne od najlepših svetskih uvala, “Huma” je jedinstveno odredište za romantična venčanja a zahvaljujući luksuznim “Beachfront Villas”, “Honeymoon Suite”, i ostalim vrhunskim sadržajima koje rizort pruža, on je savršen izbor i za medeni mesec.

Vile na obali mora

Nude potpunu privatnost i veličanstven pogled na kotorski zaliv. Baš tu, na korak do mora može vam se dogoditi da opazite Huma pticu iz crnogorskih legendi kako lebdi visoko iznad impresivnih planina. Jer, Huma je mjesto gde legende postaju stvarnost!

Dvosobni i trosobni apartmani

Idealni su za porodice ili organizovane grupne posete. Smešteni na poslednjem spratu najviše zgrade u kompleksu “Huma Kotor bay”, omiljeni su izbor onih kojima je panoramski pogled na more sa prostrane terase sinonim za lepotu i uživanje. Komforna dnevna soba, savršeno dizajnirana kuhinja i trpezarija, dva luksuzna kupatila i spavaće sobe ispunjavaju sve zahteve modernog putnika.

Apartman “Huma” sa pogledom na more

Veoma prostran apartman sa pogledom na Dobrotu i more, pored dnevne sobe poseduje dva balkona i veliki garderober. Savršen je izbor za parove.

Klasična soba

Klasična soba je studio-apartman sa modernim nameštajem i ekološki prihvatljivim dizajnom. Sa delimičnim pogledom na more, savršeno je polazište za avanturiste koji žele da istraže prirodne lepote i drevna čuda Boke Kotorske!

Deluks soba s pogledom na zaliv

Deluks soba s pogledom na zaliv je studio-apartman, opremljen modernim nameštajem i dizajniran u skladu sa ekološkim principima. Sobe se nalaze u sve četiri jedinice rizorta i iz njih se pruža delimični pogled na Bokokotorski zaliv i okolne planine.

Deluks soba sa pogledom na more

U pitanju je elegantni studio-apartman koji nudi zadivljujući pogled na more i planine, koji se susreću u savršenoj simetriji. Svaka od soba ima veliki balkon koji omogućava da potpuno utonete u san poznatiji kao Bokokotorski zaliv.

Premium soba sa pogledom na vrt

Svaka od premium soba ima komfornu dnevnu sobu, lavabo “za nju” i “za njega” i tuš sa efektom kiše. S izlazom na veliki travnjak i terasu, dizajnirana je da očara svakog gosta.

Premium soba sa pogledom na more

Uz panoramski pogled na svetlucavu vodu Jadranskog mora, otkrijte elegantno nameštenu sobu sa komfornim dnevnim boravkom, velikim balkonom i luksuznim kupatilom.

Gastronomska ponuda

Crnogorska hrana veoma podseća na samu zemlju: zdrava, jedinstvena a opet jednostavna mešavina zadivljujućih suprotnosti. Kao što se plava voda Jadranskog mora u Bokokotorskom zalivu razlikuje od neukroćenih vrhova planina ili šuma u neistraženoj divljini a opet dele isti duh prošlosti, tako i crnogorska kuhinja deli isti ukus - ukus autentičnosti, na koji su uticali razni narodi i kulture. Filozofija “wine & dine” – uživajte u kvalitetnom jelu i piću, bazira se na nekoliko jednostavnih principa. U paketu gastronomskih usluga spojena je strast prema svežim, domaćim namirnicama sa novim idejama koje se primenjuju na tradicionalnu crnogorsku kuhinju. Upravo taj jednostavni princip plasira “Huma” restorane među najbolje u Crnoj Gori.

Sala za doručak

Počnite dan ukusnim doručkom sa švedskog stola uz divan pogled sa terase. Uživajte u jutarnjoj tišini od 7.30 do 10.30 svakog dana, udišući svež mediteranski vazduh.

“Mudra Art Cuisine”

“Mudra” je jedan od najboljih restorana u Kotorskom zalivu, a “Mudra Art Cuisine” je restoran u srcu Boke Kotorske. U hotelu garantuju personalizovanu uslugu uz jedinstven meni, dok nežni jadranski povetarac treperi u sjaju zalaska sunca u Boki. Primenjujući sofisticiranu kulinarsku tehnologiju, šef kuhinje Aleksandar Kerekes koristi najbolje sastojke svežih, veoma kvalitetnih sezonskih namirnica i predstavlja ukuse Crne Gore u jedinstvenom, raskošnom “Mudra stilu.” Restoran je savršen izbor za luksuzna, glamurozna venčanja. Elegantni prostor sa veličanstvenim pogledom, ljubazno osoblje, slavni šef kuhinje, stilsko posuđe samo su neke od stavki koje se pamte kao utisci s venčanja u Huminoj “Mudri”.

“Lola Braza – Sushi & Nikkei Cuisine”

Jedinstven a jednostavan spoj neverovatnih suprotnosti, “Lola Braza” donosi duh udaljenih krajeva sa autentičnim sušijem i Nikkei kuhinjom.

Nikkei je “fusion” kuhinja u kojoj se tradicionalne japanske tehnike kuvanja udružuju sa bogatom ponudom peruanske hrane. Od visokih planina do otvorenog mora, Crna Gora, poput Perua, ima obilje domaćih sastojaka. “Lola Braza” istražuje te sličnosti koristeći tradicionalne tehnike i eksperimentišući sa domaćim proizvodima, nudeći gostima mir i romantičan ambijent.

www.zoan.photography
www.zoan.photography

“Virtu”

Jedno od najpopularnijih mesta crnogorskog plažnog klabinga, restoran “Virtù Lounge and Restaurant” ispunjava sve celodnevne potrebe gostiju. Blještavi beli pesak, azurno more i osvežavajuća pića prve su asocijacije na Virtu. To je mesto gde ćete videti i biti viđeni. Za one koji više od svega vole odmor, obezbeđene su udobne ležaljke, dečiji klub gde su deca pod nadzorom osoblja, kao i Shanti Spa centar.

Plaža i bazen

Plaža Virtu

Plaža Virtù sa zaslijepljuće belim, sitnim šljunkom je sama po sebi nagrada i zasluženo se smatra jednom od najboljih plaža u Crnoj Gori. Smeštena je na savršenoj tački Jadrana, na kojoj more nije prehladno, pretoplo, niti uzburkano, ali je uokvireno padinama Orjena i Masivu Lovćena. Virtu je izbor ne samo onih kojima su luksuzne ležaljke sinonim za odmor, već i zaljubljenicima u morske avanture.

“Beskrajni” bazeni

S pogledom na azurnu vodu u Kotorskom zalivu, dva “beskrajna” bazena brišu granice između veštačkog i prirodnog. Planine oko Kotorskog zaliva, ukrašene usputnim crkvama i živopisnim naseljima, pružaju prožimajuće, jedinstveno okruženje za ljubitelje kupanja na bazenu. “Beskrajni bazeni” sa termalnom regulacijom stapaju se s prelepim pejzažem i morem i stvaraju luksuznu oazu za plivanje.

Poslovne i konferencijske sale

“Huma” pruža vrhunske uslove za sve MICE događaje. Moderna I potpuno opremljena konferencijska sala mesto je važnih poslovnih pregovora gostiju. Kompanijama koje žele da nagrade svoje zaposlene ili partnere za izvanredne profesionalne uspehe, “Huma” u potpunosti izlazi u susret. Luksuzni hotelski sadržaji u kombinaciji sa gotovo neograničenim izborom aktivnosti na otvorenom pospešuju kvalitet boravka, na šta zaposleni u hotelu posebno obraćaju pažnju. Dobre vazdušne i kopnene veze olakšavaju transfer do kompleksa, kulinarska ponuda, prirodne lepote i svi raspoloživi resursi podređeni su poslovnom uspehu gostiju.

Huma Kotor Bay Hotel & Villas, www.humahotel.me, rezervacije na mejl: reservations@humahotel.me ili na broj telefona: + 382 68 888 887. 

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još