Severina u srpskom filmu sa Radetom Šerbedžijom

Hrvatski mediji su Severini Vučković već dodelili glavnu ulogu u filmu Slobodana Pešić "Business, Baby", dok njen menadžer tvrdi da je cela priča još uvek u pregovorima.

Severina bi u ovom ostvarenju trebalo da tumači lik mlade poslovne žene koja traži potencijalnog oca svom budućem detetu. Partner popularne Seve bi, kako se najavljuje, trebalo da bude niko drugi do domaća i svetska glumačka zvezda Rade Šerbedžija.

U potencijalnom kastingu filma koji producira Miloš Paramentić, poznat kao direktor Direkcije FEST-a, pored Severine i Šerbedžije će se naći i: Frano Lasić, Radivoje Bukvić, Sebastijan Kavaca, Jasna Žalica, Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić i Marinko Madžgalj.

- Severini je ponuđena glavna uloga u pomenutom filmu, ali još nismo u fazi konkretnih pregovora jer je njoj trenutno prioritet rad na novom albumu koji će biti objavljen na jesen. Prvi singl objaviće 18. juna - rekao je za "Blic” Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Režiser Slobodan Pešić, koji živi u Njujorku, na ovim prostorima najpoznatiji je po filmu "Slučaj Harms” iz 1987. godine. Kako je za sad najavljeno film bi trebalo da počne da se snima krajem ove godine i da se potom nastavi na proleće 2012.

Severini ovo nije prva filmska uloga. Ona je već ostvarila uloge u filmovima "Petlov doručak" i "Duhovi Sarajeva" (kadar na slici). Takođe, ima iskustva i sa pozorišnim ulogama, ali i... kućnim videom!

Pogledajte još