NOĆ ZA PAMĆENJE: Danijela Karić prisetila se proslave 3. godišnjice braka sa Ivanom Mileusnićem (VIDEO)

Pevačica grupe "D&D" Danijela Karić i njen suprug Ivan Mileusnić 2. maja proslavili su treću godišnjicu braka.

Naslednica imperije Karić danas je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila video-snimak nastao tokom slavlja u porodičnom domu i podsetila se na savršeno veče koje je organizovao njen izabranik.

Lepa plavokosa dama i poznati koreograf ugostili su svoje prijatelje na žurki iznenađenja, a zaljubljeni par pozirao je ispred zida sačinjenog od cveća, dok se pokraj njih nalazio veliki broj tri.

- Toliko je bilo lepo da nisam stigla da okačim na društvenim mrežama ovaj predivan dan i čarobno veče koje je priredio moj suprug, ljubav moja najveća i jedina! Toliko se potrudio oko svakog detalja da to rečima ne može da se opiše, niti da se slika, niti usnimi... To samo znam ja i moji dragi, divni ljudi koji su bili sa nama te večeri i proslavili našu godišnjicu braka! Hvala ti za sve, volim te najviše na svetu - napisala je Danijela.

Podsetimo, Danijel i Ivan večali su 2. maja 2019. godine u Hramu Svetog Save u Beogradu odeveni u narodnu nošnju. Njihova ljubav krunisana je rođenjem sina Maksima početkom septembra iste godine. Tokom prvog braka sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Martaćem, Danijela je rodila Filipa i Moniku, koji su lepo prihvatili maminog drugog supruga i mlađeg brata.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: danijelakaric/Instagram

Pogledajte još