MINIJATURNI KUPAĆI KOSTIMI JEDVA PREKRILI OBLINE: Maja Marinković i Tijana Ajfon vrelim kadrovima sa jahte oduševile muški rod (VIDEO)

Otkako se pojavila u drugoj sezoni rijaliti šou programa "Zadruga", Maja Marinković ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Najveću popularnost stekla je zahvaljujući burnim i skandaloznim ljubavnim vezama sa tada oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem i kontroverznim Hrvatom, Filipom Carem.

Nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 5", Marinkovićeva ne prestaje da sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli detalje svog burnog privatnog života.

Dvadesetšestogodišnja starleta najčešće objavljuje fotografije i video-snimke na kojim pozira u veoma izazovnim pozama i oskudno odevena.

Atraktivna crnka ni danas nije napravila izuzetak, te je fanovima pokazala kako provodi topao junski dan. Spas od vrućine pronašla je na jahti svoje drugarice Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon.

Maja je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu bele boje koji je otkrio njene bujne grudi i zategnutu zadnjicu i tako oduševila svoje pratioce, posebno one, muškog roda. Njena drugarica Tijana odenula je isti model bikinija, ali se odlučila za roze boju.

Dve vatrene starlete dobile su od svojih obožavalaca mnoštvo komentara u kojima su im uputili bezbroj komplimenata na račun njihovih savršenih fizičkih izgleda.

Autor: Nadlanu.com
Foto: ticamaksimovic/Instagram

Pogledajte još