KLASIČAN I ELEGANTAN: Četiri prednosti crnog laka

Ako ste jedna od žena koje se identifikuju sa raznovrsnim tonovima noktiju koji nikada ne izlaze iz mode, crna je idealna boja kojom uvek možete da pokažete klasičan i elegantan dodir.

Kada govorimo o lakovima za nokte, uglavnom mislimo na čitav niz boja koje se nalaze na tržištu, međutim, crne, kao i bele, su nijanse koje imaju sve karakteristike da ističu lepotu naših ruku. U stvari, vidimo da malo po malo najsloženija umetnost noktiju počinje da se potiskuje ustupajući mesto jednostavnim dizajnom kao što je manikir u jednoj boji.

Za neke stručnjake, crni ton je savršen zbog svojih raznovrsnih karakteristika. To je boja koja izgleda dobro ako je koristite samu ili ako odlučite da je uključite kao deo složenog dizajna, prema vašem ličnom ukusu, posebno ako ste jedna od onih žena koje više vole da nose nekonvencionalne stilove.

Ostavljamo vam nekoliko ideja da istaknete crnu i dobijete savršene nokte:

- Samo crna: crni lak je pogodan za sve vrste noktiju, ali je savršen posebno na kratkim noktima, jer daje izgled dužih noktiju.
Ako odlučite da nosite crne nokte, treba da imate na umu da je to veoma delikatna boja, pa je nemojte zanemariti, neka budu savršeni i imajte na umu da ne smeju da budu izgrebani. Svaka nesavršenost je veoma uočljiva.

- Možete se odlučiti i za crni francuski manikir, koji se smatra čak lepšim od tradicionalnog jer je jednostavnog, ali drugačijeg dizajna.

- Možete se igrati sa drugim dizajnom za nokte ili kao kontrast pastelnom, golom ili neonskom manikiru.

- Još jedna dobra opcija je da se nagnete ka minimalističkom trendu u kome crnu boju stavljate samo na ivicu nokta.

Prednosti crnog laka

Varijabilnost crnog laka za nokte donosi velike prednosti za pokazivanje modernog izgleda, prikladnog za svečane i neformalne prilike.

1. Daje efekat dužih prstiju, posebno ako su vam nokti kratki.

2. Ova boja označava snagu i sigurnost. Iz tog razloga, ako želite da obeležite svoju ličnost i sopstveni stil, to može postati vaš najbolji saveznik.

3. Prednost koju crna ima u odnosu na druge je u tome što može da se kombinuje sa praktično svime, zbog čega je jedan od favorita žena.

4. Čini vaše ruke vitkijim.

Morate imati na umu da je neophodno da nokti budu savršeno kondicionirani pre nanošenja bilo kakvog crnog laka i to će sprečiti da postanu lomljivi.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.