MOĆ BROJEVA: Numerologija otkriva koji dani su najpogodniji za ulazak u bračnu luku

Numerologija kao nauka postala je sve popularnija, a tumačenja koja donosi značajno mogu uticati na naše buduće poteze u životu. Tako numerologija otkriva i koji datumi su najpogodniji za ulazak u brak, odnosno za venčanje.

Brak je jedan od najvažnijih događaja u životu svake osobe. Datum venčanja predstavlja veoma bitan i važan faktor u određivanju bračnog života. Ukoliko se par venča na povoljan dan, onda će njihov brak imati blagoslov i biće veoma uspešan.

Numerologija nam može pomoći da odaberemo idealan datum za venčanje. Najbolji datumi za venčanje su 1 i 9, ukoliko je i sudbinski broj para 1 ili 9. Za osobe koje imaju broj 4 kao sudbinski broj, najpovoljniji datum za sklapanje braka je 1 ili 7. u mesecu. Za sve osobe koje imaju sudbinski broj 8 idealan dan za venčanje je prvi u mesecu.

Takođe, za osobe rođene 3. u mesecu ili koje imaju sudbinski broj 3, idealan datum je 3 ili 9. Specifično je da broj 5 može uzrokovati razvod između parova, kao i gubitak partnera, pa ga zato treba izbegavati.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još