OSMAKČIĆU POMOGLI DUPLIRANI GLASOVI: Nenad Aleksić Ša izbačen iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Zadruga - Izbacivanje".

Nenad Aleksić Ša i Marko Osmakčić bili su nomonovani za izbacivanje, a pre nego što im su saopšteni glasovi publike, oni su odigrali igru koju je za njih osmislio Veliki šef.

U borbi je više sreće imao Osmakčić i njemu su duplirani glasovi.

- Jedan ima 61% glasaova, a drugi 39% glasova. U "Zadruzi" ostaje Marko Osmakčić - rekao je voditelj Darko Tanasijević, a zadrugari su se pozdravili sa Aleksićem.

Popularni reper nakon izbacibvanja otišao je u studio kod Dušice Jakovljević gde ga je sačekao otac Zoran Aleksić Kiza.

- Jako mi je drago što sam izašao, moram da kažem da sam zadovoljan i da mislim da sam opravdao šansu koju sam dobio - rekao je Ša, a onda je Dušica najavila njegov profil.

- Da li ćeš stupiti u kontakt sa Tarom Simov? - upitala je voditeljka.

- Nema potrebe, svako ide svojim putem i to je to. Želim joj sve najbolje. Nisam mogao da verujem da ću doći sebi, ali sada mislim da sam pobednik, i zadovoljan sam baš kakav sam bio. Po mom mišljenju Gruja je sebe totalno izgubio, ja sam pokušao da ga osvestim, ali nisam uspeo iako su se drugi smejali. Anđela se pokazala baš super i ona je kompletna osoba i drži do sebe. Od Dalile i Cara i Aleks i Dejana nema ništa, a Mina i Mateja su mi super, oni će trajati po izlasku. MC Aleks i Matora uh... Aleks je gotivna osoba, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje, njoj je Matora potrčko kao što sam ja bio nekome - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još