RASKID JE BIO BOLAN, ALI DONELA SAM PRAVU ODLUKU: Stanija Dobrojević progovorila o krahu ljubavne veze sa Markom Markovićem

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević gostovala je juče u emisiji "Premijera - Vikend Specijal". Atraktivna starleta progovorila je o raskidu sa Markom Markovićem i pomirenju sa Tamarom Đurić.

Stanija se nedavno vratila iz Amerike i tada otkrila da ona i Marko više nisu zajedno, a na pitanje da li je "preko bare" našla novu ljubav Stanija je rekla:

- Zini da ti kažem. Upoznala sam dosta momaka, ali sam imala repove u Srbiji, morala sam ovo da raščistim, pa ćemo da vidimo šta dalje. Trenutno sam slobodna devojka. Dobila sam ponudu da snimam neki lični rijaliti, venčanje, bebe, čitav život je trebalo da dam na tacni. Preispitivala sam se i došla do zaključka da treba da okončam vezu - rekla je Stanija i dodala da je ona sa Markom raskinula pre dva meseca kao i da oni jedan period nisu razgovarali.

- To sam mu rekla pre dva meseca, nismo pričali neko vreme, sad smo popričali, moj pas je kod njega. Pablu je tamo kod Marka lepo, razmazili su ga tamo. Sve što ne sme kod mene, tamo su mu dozvolili. Plašim se da će pas da padne u depresiju kad ga vratim u svoj fensi stan - ispričala je Stanija.

- Kod mene ništa nije olako, tri godine sam se dala za tu vezu, gradila, ali nekad... Da se on više borio, to bi bilo uspešno. Sve je bilo na meni, to sam jednog jutra shvatila. Daljina učini to, daleko od očiju, daleko od srca. Ugasile su mi se emocije - rekla je Dobrojevićeva i dodala da je donela pravu odluku.

- Svaki raskid je bolan, a ja imam momenat da treba da pričam o tome u emisijama, ne bih to nikome poželela, ali ja se dobro nosim sa tim. Dva meseca sam preboljevala to, sad sam dobro. Plašila sam se tog susreta, ali sada više ne, samo želim svog psa. Porukama smo se dopisivali najnormalnije, hladne glave.

- Uglavnom smo se ranije svađali, ja planem, pa se ohladim. Sad smo lepo preko poruka, mislim da me on tad nije ni ozbiljno shvatio. To je to. Ovo je život, dođe trenutak kad dođe kraj. Možda bolje sad, nego u budućnosti, osećam da sam donela pravu odluku - rekla je Stanija.

Stanija je progovorila i o pomirenju as Tamarom Đurić sa kojom je tokom rijaltija "Farma" imala brutalne sukobe.

- Svi se sećamo "Farme", bile smo u klinču. Dugo godina se nismo srele nigde. Eto, trebalo je da budem za stolom sa Majom, došla sam za njihov sto, pružila sam ruku, na kraju me je poljubila na blic, svi su pisali o pomirenju decenije. Uglavnom svi pričaju o svađama, da imamo i nešto lepo - rekla je Stanija.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još