I Anđa voli Vitona

Bosa, bez šminke, sa odećom u kojoj je došla na snimanje, ali ipak sa jednom posebnom aurom elegancije dok pored sebe drži svoji omiljeni model "Alto" popularnog brenda Luj Viton (Louis Vuitton).

Dok su se njena dečica igrala na setu, Anđelina Džoli (Angelina Jolie) je pozirala pred objektivom Eni Libovic (Annie Leibovitz) na brodiću, na jezeru u Kambodži - zemlji koju je popularna glumica otkrila 2000. godine kada je snimala film "Tomb Raider".

Anđelina Džoli je poslednja koju je Eni Libovic fotografisala za potrebe popularne kampanje Luj Vitona "Core Values" čiji cilj je bio da podseti da je ovaj brend korene vuče u putovanjima (ova kompanija kofere proizvodi od 1854. godine).

Pored Anđeline Džoli, na svoja putovanja su fanove ovog brenda vodili Bono iz benda U2, Šon Koneri (Sean Connery), Mihajl Gorbačov (Mikhail Gorbachev), Kit Ričards (Keith Richards) i Katrin Denev (Catherine Deneuve).

Svaka od poznatih ličnosti odvela je u zemlju koja je njima lično bitna, pa je tako Anđelina izabrala Kambodžu koja je motivisala njen humanitarni rad, a i u toj zemlji je usvojila svoje prvo dete Medoksa. Upravo u toj zemlji Anđelina je pokrenula humanitarnu organizaciju "Maddox Jolie-Pitt Foundation" čiji cilj je razvoj ove zemlje.

Poznato je da je i domaća folk diva Seka Aleksić veliki fan Luj Vitona, toliko da čak ima i posteljinu sa LV potpisom. Možda zaintrigira Eni Libovic sada kada je u "Afrika-fazonu", pa je čuvena fotografkinja je pozove na neko "foto-putovanje".

Pogledajte još