Jelena Karleuša peva kao karburator?

Iako su krajem devedesetih bili u više nego dobrim odnosima, rat Jelene Karleuše i Saše Vidića otpočeo je pre nekoliko nedelja, kada je popularni kreator "minirao tezgu" JK za 7.000 evra!

Poznati modni kreator i stilista, kako piše "Kurir" iskoristio je prijateljstvo s vlasnikom "Tajm-auta", u kojem je JK zakazala tezgu, kako bi ga "posavetovao" da Karleuša i nije najbolji izbor pevača za otvaranje njegovog kluba, te da bi Nataša Bekvalac napravila znatno bolju atmosferu

- Saša je vlasniku kluba rekao da Nataša za iste pare pravi bolju atmosferu i da je siguran da će na njenom nastupu biti pravi haos. S obzirom na to da je Bekvalčeva baš to veče nastupala u klubu "Sinema" na humanitarnoj večeri, Vidić mu je predložio da odu tamo te da se sam uveri. To se i dogodilo, pa je gazda "Tajm-auta", oduševljen onim što je video, odmah izvadio pare i "kaparisao" Bekvalčevu - kaže izvor blizak kreatoru.

Vidić je nedavno na fejsbuku, Karleušine kritike upućene Ceci Ražnatović prokomentarisao sa: "Oglasio se Sima iz dalekog kosmosa. Simo, jedan prst iz Zaječara u uvo, a drugi znaš i sam gde."

Ipak, na pitanje novinara zašto minira JK i podmeće Natašu Bekvalac na njen već zakazani nastup, Saša Vidić se grohotom nasmejao, a zatim se uozbiljio i rekao:

- Nemam veze s tim! Ne poznajem nikakve gazde lokala i ne zakazujem tezge. Kad ja budem imao lokal, kod mene neće pevati. Zapravo, pevaće posle fajronta. A ako otvorim auspuh servis, Karleuša će uvek biti rado viđen gost i moći će da peva kao karburator - kaže Vidić

JK to ipak ne smeta jer u klubu "Tajm - aut" nastupa 15. juna od 22 sata.

Pogledajte još