GALA SVADBA ZA 200 ZVANICA: Ženi se sin Đorđa Balaševića, Aleksa i Nikolina dobili blagoslov od patrijarha Porfirija

Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, zakleće se na večnu ljubav devojci Nikolini krajem juna.

Aleksa je, prethodno sa verenicom bio kod patrijarha Porfirija kako bi dobili blagoslov.

- Svadba je zakazana za 25. jun u jednom restoranu u Kamenici. Aleksa je organizaciju preuzeo na sebe budući da je mlada u poodmakloj trudnoći, pa nije želeo da je izlaže naporima. Na meniju će se naći tradicionalna vojvođanska jela dok će gosti zabaljati tamburaši. Nakon ceremonije venčanja koja će biti organizovana na bazenu restorana, goste će zabavljati bend - govori dobro obavešten izvor i dodaje.

- Aleksa i Nikolina su prvo čekali blagoslov od patrijarha Porfirija, nakon čega su zakazali venčanje. Njih je patrijarh primio i dao im blagoslov za svadbu što je Aleksu učinilo neizmerno srećnim - završava priču izvor.

Podsetimo, Aleksa Balašević je nedavno objavio srećne vesti da on i njegova devojka čekaju bebu, a tom prilikom je otkrio i pol deteta.

- Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve... - napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

Aleksa i Nikolina su se verili u Izraelu, a Aleksa je o tom činu govorio sa mnogo ljubavi.

- Verili smo se u Nazaretu. Nekoliko meseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovekom odgovornim za mir u tim krajevima. Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor mog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro - rekao je Aleksa za Hello magazin.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: megdan.fighting/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.