TO ME MUČI VEĆ NEKOLIKO GODINA: Voja Nedeljković mora na operaciju

Voditelj Voja Nedeljković moraće "pod nož", kako bi rešio zdravstveni problem koji ga već dugo muči. Voja Nedeljković, naime, mora da operiše žučnu kesu.

- Imam problema sa žučnom kesom. Moram to da operišem. To me muči već par godina. Vrlo sam rigorozan što se tiče ishrane, nažalost - rekao je za "Story" voditelj koji godinama unazad vodi emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Vojina supruga Maja je zdravstveni radnik, te se u njihovom domu i te kako vodi računa o zdravim navikama, posebno kada je reč o ishrani.

- Ne smem masti, žumanca i tako dalje... Kad budem operisao ovo, opet se neću prepustiti čvarcima i sličnim stvarima, iako ću moći da jedem to. Čovek mora da pazi šta unosi u sebe, kad dođeš u neke godine, onda znaš da te stižu sve te neke stvari - dodao je on.

Voditelju je najveća podrška i u ovoj borbi upravo supruga Maja, a voditelj se ne ustručava da to istakne u svakoj prilici.

- Moja žena Maja neverovatno vodi računa o meni, o celoj porodici. Ona je zaista fenomenalna. Podrška takva je jako bitna. Vučemo jedno drugo - zaključio je Nedeljković.

Izvor: Lepa&Srećna/Story
Foto: voja.nedeljkovic/Instragram

Pogledajte još