NISAM UZBUĐENA, SPREMIĆU DOBAR PERFORMANS: Mia Borisavljević otkrila detalje venčanja i svadbenog veselja koje priprema

Mia Borisavljević i Bojan Grujić imaju zakazano građansko i crkveno venčanje u julu ove godine, ali ona kaže da još uvek nije završila sa svim pripremama i da ne brine jer njih dvoje sve proslave organizuju brzinski.

- Nešto je gotovo, nesto će biti tek, a nešto ćemo verovatno i improvizovati na licu mesta. Bojan i ja sve proslave organizujemo rasterećeno i brzinski - rekla je Mia.

Ko će vam biti kuma na venčanju, a ko će krstiti Teu?

- Kuma će biti moja dugogodišnja prijateljica, saradnica i prva komšinica, Jelena Trifunović. Drugima poznata kao tekstopisac, a meni kao veliki drug. Teu će da krsti Bojanov drug iz detinjstva Vladimir koji je, takođe i kum na venčanju.

Kakvu venčanicu ćete obući?

- Imaću nekoliko različitih kombinacija. Za crkvu, za matičara, za žurku i za jedan performans koji pripremam.

Da li ste uzbuđeni?

- Nisam, još uvek mi je to daleko i kao ima vremena.

Ubrzo nakon porođaja ste vratili svoj devojački izled, kako ste uspeli?

- Treniram redovno, evo čak i sada... Sva sreća imam svoj fitnes studio i svoje sprave koje su neverovatno efikasne pa spajam posao i zadovoljstvo i lako sve uklapam.

Da li ste nekada bili na dijetama i šta mislite o njima?

- Nisam nikada bila na dijeti. Na pravilnoj ishrani jesam nekoliko puta, a od tada su mi ostala sva pravila i znanja o balansiranoj ishrani, koja primenjujem u svakodnevnom životu. Nekad više nekad manje, zavisi od uslova u kojim se nalazim, ali nikada nisam gladna i nikada se ne prejedam i to mi je zlatno pravilo. Samim tim ničega nisam željna i ništa ne moram.

Kako izgleda jedan dan Mie Borisavljević?

- Pa, ajmo, evo današnji. Ustala sam u sedam ujutro, odvela Emu u vrtić, vratila se taman kada se Tea probudila. Spremila sam Bojanu i meni doručak i onda smo oduševljeno gledali Teine prve korake. Danas je prohodala potpuno. Dosla sam u svoj fitnes centar gde sam prekontrolisala sve od prethodnog dana sa radnicama i odradila svoj trening. Onda, nastavljam sa dnevnim aktivnostima. Imam zakazanu dekoraterku, pripreme za rođendan, pripremam se i sa stilistima za nastup koji je u petak u Aranđelovcu. Pokupiću Emu iz vrtića, odraditi obuku, otići sa Bojanom na ručak i uveče se videti sa kumovima koji takođe imaju poslovne predloge. Uveče ću da zavodim red ko kad mora da zaspi i onda ćemo Bojan i ja dočekati moj rođendan, verovatno u našem muzičkom studiju. On je tu takođe u zgradi gde živimo, a sutra je dan potpuno drugačiji. Svaki dan je lep i svašta se događa! Najmanje se odmara i spava ali sve sto se dešava je zanimljivo i dinamično.

Planovi za dalju karijeru?

- Karijerom ću tek da se pozabavim detaljnije jer su neke stvari bile ispred poslednjih godinu dana. Imam mnogo lepih planova.

Kako ćete provesti leto?

- Radno i malo na moru sa decom, pa onda opet nastupi, fitnes centar i sve u krug.

Kako se slažu Tea i Ema?

- Odlično! Tea obožava Emu, a Emica se trudi da bude najbolja starija seka.

Da li vi i Bojan planirate još dece i da li bi voleli da imate i sina?

- Što da ne.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još