Tom Kruz u krimi filmu

0

LOS ANDJELES, 14. juna 2011. (Beta) – Holivudski glumac Tom Kruz pregovara o glavnoj ulozi u kriminalističkom filmu "One Shot", zasnovanom na bestseleru Lija Čajlda, objavljeno je na sajtovima koji prate šou biznis.

LOS ANDJELES, 14. juna 2011. (Beta) – Holivudski glumac Tom Kruz pregovara o glavnoj ulozi u kriminalističkom filmu “One Shot”, zasnovanom na bestseleru Lija Čajlda, objavljeno je na sajtovima koji prate šou biznis.

Kruz bi trebalo da igra bivšeg policajca koji istražuje slučaj snajperiste optuženog za pet prividno nepovezanih ubistava. Scenarista Kristofer Makvori režiraće film po svom scenariju. Kruz i Makvori saradjivali su na drami o Drugom svetskom ratu “Operacija Valkira”, kao i na filmu “The Monster of Florence”.

Tom Kruz nedavno je potvrdio da će igrati u naučnofantastičnom filmu “Oblivion” režisera “Trona” Džozefa Kosinskog, čije snimanje počinje na jesen. Glumac trenutno snima filmsku adaptaciju brodvejskog mjuzikla “Rock of Ages” u kojoj igra rok zvezdu Stejsija Džaksa, a publika će ga u decembru videti u filmu “M i s s i o n: I m p o s s i b l e – Ghost Protocol”. Film “One Shot” u bioskope će stići 2013.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.