CRNOKOSA LEPOTICA I OPASAN FRAJER: Ćerka i sin Dragane Mirković više se ne kriju od javnosti (FOTO)

Manuela i Marko Bijelić, deca Dragane Mirković, imaju sve ono o čemu mnogi mogu samo da maštaju: majku estradnu zvezdu i oca uspešnog biznismena, zatim firme, televiziju, luksuzne automobile, dvorac...

Budući da pevačica nikada nije želela da ih eksponira u javnosti, njena deca su zbog toga oduvek bila zanimljiva medijima. Svojevremeno su se našli i u jednom od njenih spotova, a kada su već bili dovoljno zreli, Manuela i Marko su sami poželeli da se drže podalje od medija.

Međutim, sada su odlučili da otvore svoje društvene mreže, pa konačno možemo da vidimo kako izgledaju posle nekoliko godina medijske ilegale. Draganina ćerka Manuela izrasla je u pravu lepoticu i slika i prilika je svoje majke. Iako je donedavno živela potpuno anonimnim životom, Manuela je odlučila da konačno otvori profil na Instagramu i pokaže svoju svakodnevicu.

Ona na mrežama povremeno pokazuje da živi život kakav i mnoge druge devojke. Bogata naslednica Tonija Bijelića obožava šoping, putovanja, ali u svemu ima meru i baš poput svoje mame neguje skromnost kao najveću vrlinu.

Foto: manubijelic/Instagram

I Draganin sin Marko je takođe javno otvorio svoj profil, pa se tako na osnovu njegovih fotografija može zaključiti da zgodni mladić voli automobile, brzu vožnju i automobilske trke.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju decu uči pravim vrednostima.

Foto: marko.vnm/Instagram

Izvor: Kurir.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još