Rad treba da bude fantastično spreman

0

BEOGRAD, 14. juna 2011. (Beta) – Trener Rada Slavko Petrović rekao je u utorak, na početku priprema svog kluba, da je u sledećoj sezoni prioritet da se ekipa spremi "fantastično", a da se u Evropi "dogura što dalje".

BEOGRAD, 14. juna 2011. (Beta) – Trener Rada Slavko Petrović rekao je u utorak, na početku priprema svog kluba, da je u sledećoj sezoni prioritet da se ekipa spremi “fantastično”, a da se u Evropi “dogura što dalje”.

“Moramo da imamo bazične pripreme koje će nas držati čitavu jesen…Moje ekipe su uvek bile najspremnije u ligi, tako da je moj glavni zadatak da pripremim ekipu fantastično, da bude spremna i da igra presing”, rekao je Petrović novinarima u Beogradu.

Ekipa u sredu putuje na Taru, a početak evropskog takmičenja zakazan je za 30. jun. Iako bazične pripreme zamaraju igrače u prvoj fazi, Petrović je rekao da se Rad nije odrekao evropskih ambicija.

Na Taru će putovati prvi i drugi tim i zajedno, a reprezentativci će se ekipi priključiti 19. juna. Na planinu će putovati i Predrag Luka, kome je krajem prvenstva slomljena noga. On je skinuo gips i trenutno je na rehabilitaciji. Ekipa Rada proći će kroz velike promene, ali je Petrović rekao da želi da ima kvalitetan tim.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.