NAPRAVIO SAM BUDALU OD SEBE, PONIZILA SI ME: Mateja Matijević raskinuo vezu sa Minom Vrbaški (VIDEO)

Mateja Matijević odlučio je da raskine vezu sa Minom Vrbaški zbog današnje igrice u kojoj je ona izbrala Mensura Ajdarpašića, a ne njega.

- Nije mi ni na kraj pameti, šta da radim, čupam kosu sa glave? Znam da sam kriva, šta da radim sada - kukala je Mina.

- Pitam te šta da radim - ponavljala je.

- Sad ništa i to je to - rekao je Matijević i dodao:

- Neću da gazim po sebi i pravim budalu od sebe, ja sam ulazeći u ovaj odnos napravio budaletinu od sebe u mnogim segmentima... Sve razuman čovek treba da razmišlja, ja neću da razmišljam... Tebi sam rekao i za stolom, nemaš prava ni na sitnu grešku - rekao je Mateja.

- I šta sada ovo znači - pitala je Mina.

- Ništa to je to! Gotovo je, naš odnos je gotov - rekao je on i dodao:

- Ja da stojim kao mamlaz, kao mentol... Imala si milion opcija da izbegneš nekoga. To je tvoja podsvest. Ja jesam i egoista, ali boli me ku*ac... Treba da izbegavamo ljude sa kojima smo bili, a ti od 30 ljudi biraš njega. Da li bi prozvala i Filipa Cara da je bio budan? Mogala si ga kažeš bilo koga. Pogodilo me. Meni ovo nije sitnica. Ponizila si me!

- Ti mene ostavljaš sada zbog toga - pitala je uplakana Mina.

- Da, ostavljam te zbog toga! - viknuo je Mateja.

U sobu je potom ušao Lepi Mića i pokušao da ih urazumi.

- Budućnost planirajte, a sadašnost živite i kraj priče... Mina ti treba da budeš svesna da su ti ovde bivši - rekao je Mića.

- Hteo sam sve da podnesem, tu su joj bivši, ali ona ne razmišlja o svemu. Ona je vođa, igrica je u toku i ona bira Mensura umesto mene, a juče pričamo o tome - zaključio je Mateja.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još