Nadlanu.com vas vodi na rolerkoster

Ako vas nekad u životu put nanese u daleku Ameriku, ako nemate problema s vrtoglavicom ili stomakom obavezno se okušajte na ovim malim zverima dobre zabave.

Millenium Force

Ovaj rolerkoster se nalazi u Ohaju u mestu Sandusky. Millenium Force se prostire preko velikog jezera. U čudima milenijumske snage može da uživa 75 vozača. Ovaj rolerkoster se nalazi u zabavnom praku koji važi za najbolji u poslednjih 13 godina.

Steel Force

Oko 1.700 kilometara ove čelične snage, čini ovaj rolerkoster najdužim na istočnoj obali. Čelična snaga se nalazi u Pensilvaniji u mestu Alentaunu.

Zver

Ovo je jedan od najdužih drvenih rolekrostera na svetu, koji je osnovao još jedan popularni koster. U sezoni 2011. godine Kings Island Theme Park je predstavio novi ringišpil, koji vrti u krug na visinu od 30 spratova. Ovaj koster se nalazi u Ohaju.

Veliki medved

Nazvan po jakom zvuku, veliki medived je prvi koster sa unutrašnjim lucima u Pensilvanijii. Ako ovde svratite ne propustite čokoladu.

Desperado

Desperado je okvir za skoro neverovatu majstoriju. Ovaj koster se nalazi u mestu Primm u Nevadi, nadomak Las Vegasa. Nekom se zavrti od kocke, a nekom od Desperada.

Pogledajte još