Cineplexx: Uskoro najmoderniji bioskop u Kragujevcu

U Srbiji Cineplexx nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije “Cineplexx” i srpske kompanije “MCF MegaCom Film”, zajedno sa manjinskim partnerom, hrvatskom kompanijom "Kontinental Film“.

(old_image)

- Cineplexx donosi u Kragujevac nešto što su njegovi stanovnici dugo čekali – izuzetno bioskopsko iskustvo koje spaja ponudu odličnih filmova prikazanih uz pomoć nove generacije digitalne tehnologije i brojne dodatne zabavne aktivnosti za prijateljska i porodična okupljanja. Uz holivudske blokbastere, najnovije evropske filmove i umetničke filmove sa prestižnih festivala širom sveta, Cineplexx će prvi kragujevačkoj publici omogućiti i direktne satelitske prenose koncerata iz njujorške opere "Metropoliten", što će značajno obogatiti kulturnu i zabavnu ponudu centralne Srbije - izjavio je Igor Stanković, CEO kompanije "MCF MegaCom Filma“.

Tržni centar "Kragujevac Plaza" i uokviru njega moderni bioskop Cineplexx planirano je da budu otvoreni u prvom kvartalu 2012. godine.

Osim iskustva gledanja 3D filmova u najboljim uslovima, odličnog kvaliteta slike na velikom platnu, udobnih sala i raznovrsne ponude najpopularnijih ostvarenja, Cineplexx će ponuditi posetiocima Kragujevca brojne dodatne usluge. Među njima su kartice za lojalnost, nagradne igre i programi, razne promocije, specijalni programi za porodice, besplatan parking, telefonske i onlajn rezervacije, i mnoga druga iznenađenja. Bioskop će imati 6 sala opremljenih za najnovije digitalne projekcije sa odličnim pogledom sa svih 1.250 sedišta.

(Na fotografijama bioskop Cineplexx u Beču kome će sličan biti i bioskop u Kragujevcu!)

Pogledajte još