Culinaria Fine food

Ovo je jedna od najznačajnijih sajamskih manifestacije u oblasti fine I hrane I pića u regionu jugoistočne Evrope , koja se u Beogradu održava drugi put.

Culinaria Fine food ima za cilj da poveže proizvođače hrana I pića sa odabranim pofesionlanim kupcima iz regiona I Evrope, tako da će naši proizvođači imati priliku da da svoje proizvode predstave kupcima iz svih krajeva sveta.

Da zainteresovanih , i te kako ima pokazao je prošlogodišnji sajam koji je okupio oko 3000 posetilaca, kao I uvoznike, trgovce,, lance supermarketa...Organizatori su, tada omogućili dolazak 200 profesionalnih kupaca iz 14 zemalja.

Remer Lane, savetnik za marketing i prodaju, USAID Agrobiznis projekat rekao je danas da je logično da se takav sajam održava u Srbije, jer je ona centar ovog dela Evrope. Sa smeškom nam je otkrio šta je to u stvari fina hrana u Srbiji - ajvar i kiseli kupus!

Ako proizvodite mleko I mlečne proizvode, meso I mesne prerađevine, konditorske prozvode, prerađevine od voća i povrća, organsku hranu, hleb, testenine, regionalne specijalitete ovo je pravo mesto za vas!

Pri tom nije važno da li ste mala porodična firma ili velika korporacija, ukoliko imate šta da ponudite, ne propustite priliku da za Vas i Vaše proizvode čuje I Evropa.

Pogledajte još