ZABLISTAJTE: Svetlucavi ajlajner novi je trend u šminkanju

Malo šljokica tu i tamo može vaš celokupni izgled učiniti blistavim, ali važno je da ne preterate. Linija lepog i neumesnog je kod upotrebe šljokica tanka, pa bi trebalo da budete pažljive.

Svetlucavi ajlajner

Od svetlucavog spreja za telo do prelivnog sjaja na očima, šljokice mogu trenutno da promene vaš izgled i učine ga zabavnijim u svakoj prilici. Tokom leta 2022. godine, ovakav način šminkanja ističe se među svim ostalim.

Ukoliko ste novi u korišćenju šljokica i niste sigurni koliko je dovoljno, predlaže se korišćenje svetlucavog ajlajnera.

Većina žena razmišlja o korišćenju blistave šminke za stvaranje ekstravagantnog izgleda, međutim, možemo da imamo i šire poglede. Korišćenje laganog ajlajnera sa šljokicama na dnu gornjeg kapka može da vam otvori oko.

Sve dok držite liniju tankom, dovoljno je delikatna za svakodnevno nošenje, uključujući i kancelariju. Ukoliko vam je potreban još suptilniji izgled, izaberite ajlajner svetlih boja, povucite tanku liniju preko linije trepavica, a zatim izgled dopunite crnom maskarom.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još