TRUDIĆU SE DA NIKADA NE SAZNA KO MU JE OTAC: Milica Dabović spremna na sve da zaštiti sina Stefana

Jedna od naših najboljih košarkašica Milica Dabović nije imala sreće i uspeha u ljubavi kao što je imala u karijeri, ali bez obzira na sve, osetila je najveću sreću i ljubav kada je rodila sina Stefana. Neretko je govorila i o prevarama i nasilju koje je doživljavala od muškaraca sa kojima je bila u vezi, pa predstavlja uzor mnogim ženama kako se boriti i izboriti za sebe, a sada je progovorila o svojim najtežim trenucima, kao i odnosu sa Stefanovim ocem i planovima za budućnost.

- Ja vidim kako ljudi reaguju na mene, to u sportu nisam često mogla da doživim, ja sam se rodila kao neko ko ostavlja srce kako na terenu tako i u životu. Mene padovi nisu sahranili, mene su padovi uzdizali i ja sam bila sve borbenija.

Kako je nedavno uputila oštre reči Stefanovom ocu, ona otkriva da ne žali zbog toga i da će učiniti sve da njen sin nikada ne sazna ko mu je otac.

- Trudiću se da moje dete nikada ne sazna ko mu je otac zato što smatram da taj čovek nije zaslužio jedan trenutak vremena da mu njegovo rođeno dete posveti, ukrao je od njega sve što je mogao da ukrade, od mene je odneo i ukrao sve što je mogao i nastavio je to da radi, ne samo drugim ženama, nego i drugim ljudima, poslovnim, prijateljima, porodicama, svojoj ćerki koja sada ima 12, 13 godina, tako da ja njega neću sprečiti ako on to poželi, ali ću se truditi da mu to ne nedostaje u životu i možda ja budem imala malo sreće, pa me Bog pogleda i nađem njemu oca kojeg zaslužuje - priča Milica i dodaje da njen bivši nikada nije pokušao da dođe do nje i deteta:

- Nije i mislim da neće jer on je osoba koju sam ja prijavila policiji. Mnoge žene zakasne, ja sam sklona opraštanju i to me ničemu nije dovelo i odvelo kroz život, ja znam da oprostim i nastavim dalje. Šimi sam opraštala jer sam ga volela, Ljubi sam opraštala jer je otac mog deteta, a nisam ga volela, zato sam i mogla bez njega i mi uopšte nismo živeli zajedno, nismo se zabavljali, ja sam htela da uskočim u mirnu luku, da nađem normlanu i dobru osobu koja će mi napraviti dete i imati razumevanja za njega i biće mu to, ali kada se čovek dva puta opeče i guštera se boji.

Izvor: Republika.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još