MALI FUDBALERI: Biljana Dragojević podelila fotografije iz detinjstva sinova Dejana i Davida

Otkako su se pojavili u rijaliti šou programu "Parovi", braća Dejan i David Dragojević ne prestaju da izazivaju pažnju javnosti.

Nakon sklapanja braka sa Dalilom Dragojević i života u Bosni i Hercegovini, Dejan se otuđio od svoje porodice, što je posebno teško palo njegovoj majci Biljani.

Iako sa svojim sinom nije bila u kontaktu skoro pet godina, pružila mu je podršku kada ga je supruga javno prevarila u petoj sezoni "Zadruge" sa Filipom Carom.

Nakon toga, odnosi porodice Dragojević značajno su se popravili. Od tada, Biljana često na svom profilu na društvenoj mreži Instagram deli objave u kojima podržava Dejana i jedva čeka da izađe iz rijalitija kako bi konačno obnovili svoj odnos.

Gospođa Dragojević sinoć je sa fanovima podelila fotografije iz detinjstva popularne braće. Slike su stare dvadeset godina, a na njima su Dejan i David iz perioda osnovne škole.

- Dejan i David - kratko je napisala Biljana pokraj fotografija svojih sinova koji su pozirali u dresovima.

Zahvaljujući ovoj objavi, obožavaoci poznate braće saznali su da je Dejan, baš poput Davida, bio veoma uspešan sportista u ranoj mladosti.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: biljana.dragojevic.bd/Instagram

Pogledajte još