ASTROLOZI OTKRIVAJU: Kako da zadržite partnera na osnovu njegovog horoskopskog znaka?

Kako biste saznali kako da zadržite određeni horoskopski znak, pomoći će vam ovaj astrološki vodič.

Ovan

Ako želite da sačuvate vezu sa temperamentnim Ovnom, prilikom svake svađe bolje odmah zakopajte "ratne sekire" i smirite negativne strasti. U protivnom, očekuju vas svađe bez početka i kraja, koje mogu potrajati i danima. Prilagodite se njegovim neretko egocentričnim stavovima i zahtevima, obasipajte ga komplimentima, i neukrotivog Ovna pretvorćete u toplog i nežnog partnera. Dopustite mu da oseti kako je upravo on glava porodice. Ne gušite ga ljubomorom jer to ne podnosi i nemojte mu braniti povremene samostalne izlaske s prijateljima. On nije preterano porodični čovek, uvek žudi za promenama i događajima. Budite samostalni, dinamični i uvek spremni na uzbuđenja.

Bik

U vezi s Bikom ćete morati da se prilagodite njegovoj tvrdoglavoj prirodi. Nikad vam neće priznati da je pogrešio i radije će problem gurnuti pod tepih, nego ga rešiti razgovorom. Kod njih ljubav ide "kroz želudac", stoga je pametno da što pre savladate barem osnovne kulinarske veštine.

Može vas iznenaditi neprestanom potrebom za dodirima i pažnjom pa se nikako ne poigravajte s njegovim osećanjima i ne pokušavajte ga namerno činiti ljubomornim. Ceniće osobine kao što su staloženost i smirenost. I zapamtite da su Bikovi veliki hedonisti koji ne mogu živeti bez komfora, topline doma i pre svega materijalne sigurnosti. Stoga nemojte preterivati u trošenju novca.

Blizanci

Ako želite da smirite nemirnog Blizanca, a to vam ne uspeva, promenite taktiku. Pokušajte da živite njegovim stilom i tempom. Neka vam kuća uvek bude puna gostiju, posebno njegove rodbine i prijatelja, jer je ovo jedan od najdruštvenijih znakova.

Ne zamarajte ga ljubomornim i posesivnim ispadima i ni slučajno nemojte sputavati njegovu slobodu. Pre svega budite mu prijatelj s kojim će moći da vodi intelektualne razgovore i ne servirajte mu odmah svoju ljubav na tanjiru.

Rak

Za razliku od Blizanaca, Raka je mnogo teže pridobiti u svoje ljubavno gnezdo i tamo zadržati. U neprekidnom strahu od emotivnog gubitka, zatvaraju se u svoju intimnu školjku, ne pokazujući šta misle i osećaju. Za pripadnike ovog znaka potrebno je imati puno strpljenja, ali i živaca. Neretko je teško podneti njihove promene raspoloženja i uvredljivost kojoj su skloni. Kada se naljute, znaju namerno ćutati danima.

Ako želite da sačuvate svoju ljubavnu vezu s ovim velikim emotivcem, treba ga neprestano "hraniti" toplinom, pažnjom, odanošću. Kao i kod Bika, i Rakovima ljubav ide kroz želudac pa će ceniti partnerku koja je vešta u kuvanju. Ljubomoru dozirajte, ali mu je ipak pokažite – biće to siguran znak da ga dovoljno volite.

Lav

Lavovi neretko imaju visoke kriterijume u izboru partnera. Ako želite da zadržite njegovu ljubav, morate biti poslovno uspešni, samostalni, materijalno potkovani i samosvesni. Dakle, njihov ljubavni izbor svodi se na osobu atraktivnog izgleda, a ako se zaljube, teško prekidaju vezu i sposobni su da podnesu veliku žrtvu u ime ljubavi.

Budite uvek doterani i uredni i pridobićete naklonost svakog Lava. Voleće vas ako se lepo ponašate u društvu i pritom ga javno hvalite. Ono što ne može da podnese da ga kritikujete za svaku sitnicu. Dopustite mu da bude glava porodice.

Devica

Ako tražite formulu za uspeh braka ili veze s Devicom, onda se preobrazite u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Ovaj znak ne podnosi lenje i pasivne ljude jer su i sami veliki radoholičari. Ne vole ni kad njihov partner ne zna sa novcem. Pomirite se sa spoznajom da će vaša veza biti lišena romantike i slatkih uzbuđenja – Devica za to naprosto nema vremena.

To je znak koji po ceo dan radi i stvara za porodicu. Za Devicu je vreme novac, pa veći deo svoje energije ulaže u posao, a to zahteva i od svog partnera. Ali ako joj pružite duhovnu, intelektualnu raznovrsnost, sigurno će želeti da ostane sa vama jer Devicu privlače jako pametni ljudi.

Vaga

Ako neodoljivu Vagu pokušate da smestite u okvire prosečnog života, pobeći će koliko je noge nose. Njoj su preko potrebni aktivni društveni život, lepa odeća i putovanja da bi se osećala srećnom. Nemojte je pretvarati u tipičnog porodičnog čoveka jer ona to nije. Mora imati svoje društvo u koje će pobeći nakon posla. Ne pokušavajte je izlečiti od potrošačke zavisnosti.

Ona voli lepe stvari. Njena ljubav biće večni plamen ako je budete obasipali pažnjom i često je obasipali poklonima. Biće srećna i sitnicom, bitno je da je poklonjena od srca. Takođe joj nemojte ograničavati slobodu i druženje s prijateljima jer je njoj to jako važno.

Škorpija

Da biste mogli da podnesete zajednički život sa Škorpijom, morate imati razumevanja za njenu strastvenu narav, koja neizostavno uključuje ljubomoru i posesivnost. Prilično je zahtevna i život sa njom nije lak. Ali, kad voli, voli iskreno i duboko. Budite staloženi i smireni, biće vam od pomoći da mirno podnosite njene ironične upadice i sitne provokacije.

Škorpija ne podnosi dosadu i predvidivost, posebno ne u spavaćoj sobi, pa se potrudite da intimni život češće osvežite nečim novim i provokativnim. Dokle god je na intimnom planu zadovoljan s vama, nikad neće baciti pogled na neku drugu osobu.

Strelac

Ako budete previše ljubomorni i posesivni, to može biti dovoljan razlog da Strelac odleprša iz vašeg života. Najveći zodijački optimisti ovog znaka zaljubljeni su u život i mrze bilo kakva ograničenja, a najviše ljubavne stege. Prija im partnerova načitanost i školovanost. Vole vesele i optimistične ljude, stoga ih možete odbiti ako često menjate raspoloženja ili ste previše depresivni.

Jarac

Ako ozbiljnom Jarcu predložite avanturistička putovanja, sigurno ćete biti zatečeni hladnim izrazom njegovog lica. Za njega je ljubav nešto poput poslovnog ugovora koji sadrži stavke kao što su odgovornost, štedljivost, ozbiljnost i postojanost. Ne podnosi patetične izlive emocija i nežnosti.

Jarac je ozbiljan i odgovoran čovek koji iste osobine traži i od partnera. Ako ste previše lepršavi, lenji ili neodgovorni, vaše se šanse kod njega drastično smanjuju. Budite skromni i štedljivi. Njegova stabilnost je neumoljiva – vrlo su verni i ne varaju. Ali, znajte, ako vi to njemu učinite, nikad vam neće oprostiti.

Vodolija

Za razliku od ozbiljnih Jaraca, Vodoliju teško smestiti u okove porodičnog života. Ako ste bili dovoljno uporni i uspeli da ostvarite svoje namere zaboravite na posesivnost i na klasične bračne okvire. Ako pokušate da sputavate njegovu slobodu kretanja, očekujte burne reakcije.

Pobrinite se da vaš društveni život bude obogaćen odlascima na koncerte ili u bioskop. U spavaćoj sobi budite skloniji eksperimentima jer ovaj znak voli iznenađenja te vrste. Nemojte ga ni u čemu sputavati jer mu je sloboda na prvom mestu. Ne ogovarajte njegove prijatelje jer su mu jako bitni, a još gore ćete učiniti ako mu branite da ih često viđa.

Ribe

Senzibilne Ribe će se zadovoljiti mirnim životom udvoje, koji neće biti opterećen izazovima i uzbuđenjima. Oni ne vole prevrtljive ljude na koje se ne mogu osloniti, Riba uvek traži sigurnu ljubavnu luku i partnera koji će je čvrstom rukom voditi kroz život. Nikad joj život nemojte servirati u previše grubom izdanju, imajte strpljenja za nju i njene česte promene raspoloženja.

Ovim romantičnim dušama potrebno je puno ljubavi i nežnosti jer će vas u suprotnom iznenaditi suzama. Ne podnose grubost i prilično su zahtevne kad su emocije u pitanju. Napunite svoje emotivne baterije i svaki dan pokažite svoju odanost i privrženost.

Izvor: Prva.rs/24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još