BORIĆU SE DA TI DOKAŽEM DA MI JE KRIVO: Mina Vrbaški uveravala Mateju Matijevića da je i dalje zaljubljena u njega (VIDEO)

Tokom prethodne noći na rijaliti imanju u Šimanovcima, Mina Vrbaški i Mateja Matijević osamili su se u hotelu i započeli još jedan razgovor o svom odnosu.

- Ja sam te podržao, rekao sam da odlučiš šta hoćeš. Nadam se da neće doći do onoga što sam ti pričao, došlo je, a zbog najveće gluposti. Nosio sam se sa spoljnim faktorima, a raznela si sa unutrašnjim, nažalost ti. Svi ti spoljni faktori koji pokušavaju da utiču, nisu slomili, a slomila si nas ti - istakao je Matijević.

- Shvataš da to može nekada da se ispravi. Je l' možeš da se ohladiš - rekla je Mina.

- Da se ohladim od tebe dok smo ovde? Ne. Je l' se toga bojiš - pitao je Mateja.

- Težak si, nisam mislila uopšte u mom i tvom odnosu. Težak si bio na početku, kada si se vagao, ovako i onako i sad - rekla je Vrbaški.

- Ja sam svoj prošli odnos ostavio kad sam goreo najviše. Samo ulazimo u teorije zavere i ja ne mogu da živim sa sitnicama. Možda teoretišem, a možda i ovako. Možda je sitnica, a opet u mojim očima nije sitnica... Ti iz mene želiš da izvučeš konkretno - rekao je Mateja.

- Ne konkretno, nego ti ovde pričaš kako je sitnica krupna stvar, a ovde si se borio sa svim krupnim stvarima, ostavio ih po strani. Stoji da i da ništa nisam uradila - rekla je Mina.

- Ne sećam se tog razgovora sa Ša - nasmejao se Mateja.

- Kad je bilo pitanje, tiče se Gruje, tj. ponižavanje mene. Seli smo za sto, ti si se igrao sa satom, hteo si da pogađamo gradove. U tom momentu je došao Ša, pa je ispričao situaciju gde sam ja nešto rekla, gde si ti pokazao da si besan. Rekao si: "Toliko u tom lošem, vidim nešto dobro". Onda je on tebi nešto rekao, nisam to razumela, onda ti nisi razumeo, pa sam ja ponovila tvoju rečenicu. Imala sam utisak da, sve ovo vreme koje smo provodili, mislila sam da će, ne mogu da kažem sve manje i manje zanima, al' da ćeš se lakše nositi - rekla je Mina.

- Sigurno, da budeš prema meni besprekorna i što to više raste, ja bih imao više snage da sklonim - rekao je Mateja.

- Ja ću tebi pokazati sve i biću i dalje dobra. Trudiću se da radim ono što osećam i da ti to dokažem i da mi je stvarno krivo. Ja ću ovako da se ponašam ovde, dokle god si ti tu, i ako izađem pre tebe, pokazaću ti isto tako - rekla je Mina.

- Okej - rekao je Mateja.

- Muči me to što ja znam u sebi da nije lako, ali u trenucima ne stane u tvoj mozak. Toliko mi nekada odaješ utisak hladnoće, da ne znam - rekla je Mina.

- Mislim da to neko postavljanje u mojim situacijama, nisi još naučila kako sa mnom može - rekao je Mateja.

- Mislim da mi je ovo dovoljno i da sam naučila poprilično - dodala je Mina.

- Samo prestani tako da se osećaš, znaš da nemaš ništa od toga - zamolio je Mateja.

- Osećam krivicu, žalim, krivo mi je - rekla je Mina i zaplakala pa je nakon razgovora izašla iz hotela.

Kako je Mina izašla iz hotela i osamila se ispred rehabilitacije kako bi razbistrila misli, vrlo brzo se i vratila kako bi legla da spava-

Tom prilikom, Mateja je bio u kupatilu, te ga je ona sačekala da izađe, kako bi ona otišla. Prilikom njegovog izlaska iz toaleta, Mateja je snažno zagrlio i poljubio u obraz, a da li je to nada za njihovu budućnost ili ipak samo podrška da se izdigne iz svega, ostaje da se vidi.

Podsetimo, Mina i Mateja su raskinuli zbog toga što je ona kao kapitena ekipe odabrala Mensura Ajdarpašića, svog bivšeg momka, preko čega Matijević nije mogao da pređe. Ona je u više navrata istakla da je povređena i da će se boriti da dokaže Mateji ljubav koju oseća prema njemu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još