Svečana promocija Partizanovog novog dresa

Šampionski fudbalski tim, mnogobrojne ličnosti iz javnog života, sportisti, predstavnici medija, navijači i svi oni koji koji nose Partizan u srcu, prisustvovali su svečanom otkrivanju dresa FK Partizan koji je za najbolji fudbalski klub dizajnirao Adidas.

U zabavnom talk show programu, poznati sportski komentator Miloš Šaranović ćaskao je sa izvršnim direktorom Partizana, Darkom Gruborom i iskusnim prvotimcem Sašom Ilićem, koji su otkrili tajne sportskih uspeha i planove za predstojeću sezonu. U navijačkoj atmosferi, uz poznate pesme posvećene najboljem srpskom klubu, Jelena Koronsovac, brend menadžer Adidasa, spektakularno je otkrila novi dres Partizana za sezonu 2011/2012, koji je, specijalno za naše prvotimce, kreirao jedan od najpoznatijih fudbalskih brendova, Adidas.

Na velikom LED ekranu smenjivali su se golovi Partizana iz prethodne sezone, a zahvaljujući horskom nastupu, gosti su imali utisak da prisustvuju nekoj od najvatrenijih utakmica Partizana.

Lansiranjem novog dresa nastavila se uspešna saradnja ovog trofejnog kluba i poznatog svetskog brenda u čijoj opremi su igrači Partizana postigli značajane uspehe u njihovoj sportskoj karijeri.

Nakon svečanog programa, zvanice su bile u prilici da uživaju u neformalnom druženju sa fudbalerima, dok je za dobru atmosferu bio zadužen DJ koji je puštao muziku najnovije svetske hitove.

Pogledajte još