NAKON IZNENADNE SMRTI SUPRUGA: Nikolina Pišek pakuje kofere i seli se sa Balkana?!

Nikolina Pišek suočila se sa iznenadnom smrću supruga Vidoja Ristovića s kojim ima osmogodišnju ćerku Unu Sofiju, a voditeljkino zdravstveno stanje se iz dana u dan pogoršava. Zbog nemogućnosti da se oporavi, ali i želje da pobegne od pritiska porodice i javnosti, stopirala je radove na porodičnoj vili u Zagrebu i rešila da se preseli u Evropu.

Kako navodi izvor blizak voditeljki, Pišekova već danima razmatra koji evropski grad je idealan za nastavak školovanja njihove ćerke kako bi se preselile pred kraj letnjeg raspusta.

- Nikolina je iz dana u dan sve gore, njeno psihičko stanje se naglo pogoršalo, a počela je i da gubi kilograme. I to malo hrane što pojede, ona povrati. Zbog svega što joj se desilo donela je odluku da uradi nešto za sebe i svoje ćerke. Razgovarala je sa mezimicom Hanom Leonardom koju ima iz prvog braka i koja je već godinama u Škotskoj sa ocem, a potom i sa malenom Unom Sofijom o selidbi u Evropu i čim je dobila podršku svojih ćerki, počela je da planira odlazak iz zemlje - otkrio je izvor, i dodao da će prodati nekretnine koje ima u Hrvatskoj ukoliko se ukaže prilika da kupi porodičan dom u Evropi.

- Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira da proda čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvek je želela nekretninu u nekom evropskom gradu, a Vidojeva smrt je ubrzala taj proces. Planira da izgradi novi, srećniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji je vraćaju na bolne uspomene - naveo je izvor, koji je potom otkrio da Nikolina razmatra tri evropske zemlje.

- Prva želja bila je da se skuće u Italiji koju obožava, posle čega je po savetu prijatelja i porodice uzela u razmatranje i Španiju i Francusku. To su zemlje sa jako dobrim obrazovnim ustanovama koje nude lepu budućnost za njenu ćerku - zaključuje izvor.

Izvor: Alo!
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još