BUDITE U TRENDU: Kapri pantalone vraćaju se na velika vrata

Tokom proteklih nekoliko godina, farmerke sa potpisom kasnih 1980-ih i ranih 1990-ih postale su jedna od onih stvari koje morate imati u ormaru. Ovog leta u trendu su kapri pantalone, kao odlična alternativa za one koji vole da nose udoban i svestran izgled.

Kapri pantalone su u trendu

Moda gusarskih ili kapri pantalona je nametnuta tokom 2000, međutim, ove godine se vratila velikom snagom da preuzme uzde moderne ženske mode. U čemu je čar ovakvih pantalona? Velika prednost ove vrste pantalona je što se prilagođavaju ukusima i potrebama svih tipova žena, bez obzira na stil svake od njih.

Idealan je za pravljenje inovativnih kombinacija, za pravljenje specijalnih kompleta, idealan za udobnost. Na modnoj pisti, kuće kao što je Šanel potvrđuju uspeh ovih pantalona, čija dužina prelazi koleno, kao da je midi suknja.

Kako nositi kapri pantalone

Zbog svoje svestranosti, ova vrsta pantalona je komad koji uvek treba da se nalazi u vašem garderoberu. Evo nekoliko ideja kako da ih nosite, bilo formalno ili za one prilike kada treba da pokažete neformalniji stil.

1. Odelo i kapri pantalone - hrabra i elegantna kombinacija koja odlično ide uz sandale;

2. Bež kapri pantalone sa kaišem sa kopčom i štiklama;

3. Za radne dane možete da nosite odela sa ovom vrstom pantalona, ali uzimajući u obzir da moraju malo da budu pripijena uz telo. Mogu da budu praćene sandalama ili cipelama sa visokom potpeticom;

4. Za posebne prilike, neki dizajneri su se opredelili za predloge sa zlatnim ivicama ili volanima, u kombinaciji sa cipelama na platformi.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još