VRATILA SAM MU PORODICU, NIJE ŠTETA ŠTO SMO SE RASTALI: Dalila Dragojević tvrdi da nije ništa loše uradila bivšem suprugu Dejanu (VIDEO)

Dalila Dragojević prisetila se braka sa Dejanom Dragojevićem i kakav je odnos imala sa njim. Potom se dotakla svega što je doživela sa Filipom Carem.

- Izgubila sam sliku o sebi, a to ti je najgore. Da meni Milica kaže da se setim kako sam koričila pre devet meseci, sada plačeš i sediš. On meni kaže sinoć: 'Ko će tebi hteti posle ovooga?' Ja mu kažem: 'Videćeš'. On meni kaže da mogu samo da me je*u i da me šutnu. Mene je strah kako ću da izađem odavde. Ja sam pet godina bila u braku, nikada se nismo odvojili. I onda sada, pakuješ se, odlaziš iz zajeničeke kuće. Ja opet moram da dođem do kuće i sednem i kažem šta se desilo - rekla je Dalila.

Dia Kostić je potom pričala da ju je muvao Filip Car, a Dalila nije mogla da veruje šta čuje svojim ušima i ponovo se prisetila svog braka sa Dejanom:

- Mislio je da sam nova i glupa i da će me je*ati. Ja sam njega u startu otkačila.

Dalila je potom krenula da priča o propalom braku tvrdeći da je sve sudbina i da Dejanu ništa loše nije učinila.

- Pričali smo kako ćemo se rastati, nikada nisam mislila da će mi se to desiti. Dolazimo do toga da on nije bio srećan, da je shavtio da nije bio srećan kada sam ja bila trudna. Onda je popljuvao moju porodicu. Što si onda plakao, što si žalio, ako je bilo loše. Porodicu koju nisi ostavljao zbog mene, nego zbog sebe. Vratila sam ti porodicu, našao si sreću, postao si favorit. Mi smo par koji se nije razdvajao. Bili smo zejedno 24 sata dnevno. Bilo je i strasti, stavrno jeste. A onda ovo. Meni je samo to krenulo, krenuli su pogledi, krenula je cigara. Ja vidim, gledam se sa nekim konstantno. Vidim da se nešto dešava - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još