IZ ZATVORA U "ZADRUGU 6": Pevačica i makro, upleteni u aferu "Elitna prostitucija" ulaze u rijaliti

Vlasnik Pinka Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je stav građana povodom rijaliti programa "Zadruga", pa je objavio peticiju, koju je za 48 sati, potpisalo je više od milion i dvesta hiljada građana.

- Ako sam i imao neku dilemu, sada više nemam. Biće "Zadruge 6" sigurno, to se već sada vidi. Brojevi su takvi da su skoro nenormalni. Građani su se odazvali na način koji je za neke van očekivanja, dok je za mene u skladu sa očekivanjima - rekao je Mitrović i dodao da je srećan zbog toga.

I dok se nagađa o potencijalnim učesnicima šeste sezone popularnog TV formata, portal Srbija Danas.com piše da će dva lica poznata javnosti, a nedavno su ih domaći mediji povezivali sa elitnom prostitucijom, ući u rijaliti.

- Pevačica kojoj se život okrenuo naopačke nakon što se saznalo da je imala aktivno učešće u aferi "Elitna prostitucija" shvatila je da će nadoknaditi sve finansijske gubitke ulaskom u "Zadrugu 6". Čim su je čelnici "Pink" TV pozvali na pregovore, pristala je bez razmišljanja. Ali, neće biti jedina koja je upletena u "mutne poslove", a koja pokušava da se putem rijalitija "oživi". Uz nju će ući mladić, svima već poznat, koji će do početka nove sezone odslužiti zatvorsku kaznu zbog direktnog učešća u elitnoj prostituciji. Pregovori s mladim makroom su obavljeni telefonskim putem, a cilj mu je pored novca da iznese svoju stranu priče o licima upletenim u ove "mutne poslove". Tvrdi da ima spisak, snimke i poruke više od 10 pevačica sa naše estrade koje su i te kako poznate, a prodaju svoje telo - otkriva dobro obavešteni izvor.

Izvor: Srbija Danas
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još