RASKOŠAN DOM: Teodora Džehverović pokazala unutrašnjost stana koji je nedavno kupila (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Teodora Džehverović krajem prošle godine fanovima na društvenoj mreži Instagram pohvalila se informacijom da je kupila stan.

Bivša zadrugarka tada nije otkrila veličinu i cenu svoje nekretnine, ali se u medijima pojavila vest da se njen novi dom prostire na oko 100 kvadrata, te da je vredan 250.000 evra.

Lepa riđokosa dama izjavila je da se raduje uređenju stana, a juče je svojim vernim pratiocima pokazala kako izgleda unutrašnjost njenog doma u koji će se useliti po završetku radova sa dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem.

- Dragi ljudi, ključevi su tu. Imam najbolje komšije na svetu. Čeka nas ozbiljan posao - napisala je dvadesetpetogodišnja muzučka zvezda pokraj video-snimka i otkrila da će joj prvi susedi biti brat Sava i snajka Adriana.

Džehverovićeva je pokazala prostran stan u elitnom beogradskom naselju u koji tek treba da stigne nameštaj koji je odabrala. Njen izabranik sedeo je na podu sa nacrtima enterijera, dok mu je arhitekta objašnjavao kako će prostor izgledati.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još