NEMA ON TAMO ŠTA DA TRAŽI: David Dragojević progovorio o Dejanovom povratku u Gornji Šepak i potencijalnoj snaji Aleksandri Nikolić

Bivši zadrugar David Dragojević bio je gost emisije "Premijera - Vikend Specijal" u kojoj je progovorio je o misterioznoj devojci sa kojom ga povezuju i prokomentarisao navode da sarađuje i sa starijim gospođama. Takođe, govorio je i o učešću svog brata Dejana u "Zadruzi 5" i potencijalnoj snaji Aleksandri Nikolić.

- Ja sam došao iz Turske pre dan. Lepo mi je u životu. Moram da vidim o kojoj devojci pričate, ne znam ko je šta uslikao. Tamo su bili moji prijatelji. Mi smo izlazili, bilo je fenomenalno, osetili smo Istanbul na drugačiji način, jedva čekam ponovo da odem. Takve ponude ne dobijam, ne bih nikada bio sa ženama 50+, ja samo idem na mlađe - rekao je David.

Kako je ispred kamera televizije "Pink" sreo svoju bivšu devojku Anu Korać, prokomentarisao je i šta sada misli o njoj:

- To kad kažu bivša... Svim bivšima želim sve najbolje, mnogo sam ih imao i pre nje. To je dug period, mi smo završili pre dve godine. Bilo smo zajedno, prošlo je, to je iza mene, ja gledam u budućnost. U mom životu je sve fenomenalno, ne može bolje biti.

Osvrnuo se na izjave svoje majke Biljane koje redovno daje za medije, te vezu brata Dejana sa Aleksandrom. Prokomentarisao je spekulacije da Nikolićeva nije dobrodošla u njihov porodični dom.

- Slikao sam maminu glavu i ekskluzivno ću poslati na portal. Kad vidim maminu glavu na portalu, meni nije dobro. Uvek sam bio ponosan na Dejana i srećan, nikada nisam bio razočaran njegovim učešćem, želeo sam mu da bude bolji. Od Nove godine je krenuo na bolje, sada vidimo kakav je, želim mu sve najbolje i da pobedi - rekao je David i dodao:

- Kod nas svako ima mesta, svako ima sobu, ako je Dejanu dobra, super. Nikada mi nismo birali, niti je mama birala nama bilo koga. To što se priča su gluposti. Više neki drugi roditelji vode bitke, ja sam uz Dejana, da njemu bude lepo, da bude srećan. Kad izađe, sam će znati šta treba da radi. Nismo se čuli sa njenom familijom. Oni su u zatvorenom prostoru, kad izađu napolje, imaju me kao podršku.

Dragojević je prokometarisao i Dejanov odlazak nakon rijalitija u zajedničku kuću koju je gradio sa Dalilom u Gornjem Šepku:

- Nema on tamo šta da traži! Ja mogu javno da kažem da Dejan tamo neće otići. Neće ići, ne treba mu ništa, to je za njega prošlost, stavljena je tačka. Ništa ga ne veže za to mesto, on okreće novi list, počeće da radi, pomoći ću mu koliko god ja mogu, biću tu uz njega. On je jako pametan, ja sam njega celog života zvao "naučnik". Kad okreneš novi list i kreneš od nule, brzo ti odeš na skali do zvezda. Dejan je mlad dečko kojem se svašta izdešavalo, iz jedne osobe je postao druga. Sreća pa je psihički jak i izašao je kao pobednik iz svega, ja mu skidam kapu za ovo što je prošao. Ponosan sam.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još