NEK NAM TATA ŠA POŠALJE ALIMENTACIJU: Tara Simov proslavila 1. rođendan svog psa na splavu (VIDEO)

Veliki broj poznatih domaćih zvezda i rijaliti učesnika u poslednje vreme odlučio se za nesvakidašnje proslave rođendana. U pitanju su slavlja na kojima glavni akteri nisu oni sami, već njihovi kućni ljubimci. Ovakve proslave izazvale su veliku pažnju javnosti i različite komentare.

Još jedna osoba koja se odvažila na ovakav korak jeste bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov.

Kontroverzna Beograđanka poznata po brojnim skandalima i burnoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, danas je na jednom prestoničkom splavu upriličila proslavu 1. rođendana svog psa. Štene April koje je kupila dok je još bila u ljubavi sa dvadeset godina starijim partnerom simbolično je dobilo ime po aprilu, jer su i ona i pevač rođeni u ovom mesecu.

Dvadestdvogodišnja devojka potrudila se da psu na proslavi ništa ne zafali, te je mislila na svaki detalj prilikom dekorisanja prostora. Baloni, torta i kolači bili su u istim nijansama roze boje, a slavljenica April uživala je u svom keksu.

Na ovom događaju, Tara je okupila brojne prijatelje i pripadnike medija kojima je dala izjavu o svom trenutnom poslovnom i privatnom životu, a uspela je i da potkači svog bivšeg momka Ša.

- Tata da nam pošalje alimentaciju - rekla je Simova.

Autor: Nadlanu.com
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još