NEDELJNO POPODNE: Katarina Grujić prošetala Kalemegdanom sa ćerkicom Katjom (VIDEO)

Poznata pevačica Katarina Grujić ovih dana ima bezbroj razloga za slavlje. Zvezda "Grand" produkcije 20. maja proslavila je jubilarni 30. rođendan, a pre deset dana stala je na "ludi" kamen sa svojim izabranikom, fudbalerom "Crvene zvezde" Markom Gobeljićem.

Međutim, najvažniji događaj joj tek predstoji za tri dana. Naime, lepa crnkosa dama 15. decembra prošle godine porodila se i na svet donela svoje prvo dete za koje su ona i njen suprug izabrali ime Katja. Malena naslednica bračnog para 15. juna napuniće šest meseci, čemu se mlada mama veoma raduje.

Vlasnica hitova "Lutka" i "Paranoičan" uživa u prvim mesecima kraj svoje devojčice i svakodnevno beleži bitne momente Katjinog odrastanja.

Zgodna folkerka danas je fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila kako provodi nedeljno popodne. Grujićeva je napravila predah od brojnih poslovnih obaveza i prošetala Beogradom sa svojom mezimicom. Majka i ćerka posetile su Kalemegdan, gde su zajedno uživale posmatrajući zalazak sunca. Malena Katja bila je mirna u maminom naručju i uživala u momentu, iako su bile okružene velikim brojem ljudi.

Autor: Nadlanu.com
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još