BG kar šou do 19. marta

Prodajna izložba automobila i motora BG kar šou, na kojoj će učestvovati 455 izlagača, biće održana od 13. do 19. marta na Beogradskom sajmu. Generalni direktor Beogradskog sajma Anđelko Trpković rekao je da će u halama 1, 3 i 14 biti predstavljena kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača, dok će u halama 2, 4 i 5 biti izložena prateća industrija, delovi i oprema. Na 36 štandova u halama 1 i 14 biće predstavljeno 40 automobilskih brendova. "Porše Beograd" će ponuditi kompletan program, a najavio je i veći broj popusta za kupce, kao i druge pogodnosti. 

"Krajsler Balkans" će predstaviti šest modela putničkog i teretnog programa, za koje će odobravati sajamske popuste i do 6.000 evra, dok će "opel" i "ševrolet" davati popust do 2.500 evra. "Subaru" će prikazati najnoviji model "impreza 08", a "Vitro grupa" premijerno "sitroen C5", u dve varijante − sedan i karavan. "Delta automoto" će prvi put predstaviti "Hondin" "sivik hibrid", kao i sedam modela novog BMW X6, a premijerno će biti prikazani i "fijat 500" i "alfa romeo brera". 

Kompanija "Globus auto" će, u saradnji s partnerom iz Kine, ponuditi skutere i vozila na električni pogon, a posebno će prikazati prototipove koji će se proizvoditi i montirati u Debeljači, koja će postati centar za razvoj i proizvodnju vozila na električni pogon u Srbiji. Kompanija KMH iz Beograda će u Hali 3 izložiti 15 modela motocikala, među kojima i pet novih, poznatih evropskih proizvođača "Saš", "CF−moto" i "Ital džet", a UPP će prikazati skutere i vespe "pjađo", "vespa" i "gilera". "Teletrejd" će ponuditi proizvode "Jamahe" i "Nolana", a "Centar S" iz Beograda modele "Honde", "Dženerika", "Suomija", "Motoreksa" i "Vredestajna". 

(Tanjug - "Pregled")

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.