Rajan Renolds o snimanju opasnih scena

LONDON, 15. juna 2011. (Beta) – Kanadski glumac Rajan Renolds priznao je da se plašio pred snimanje opasnih scena za film “Green Lantern”, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

Glumac je ispričao da je mnogo vremena na snimanju proveo privezan za “razne žice i užad” korišćene za snimanje scena letenja u filmu što je, kako je kazao, zahtevalo vreme za navikavanje. “Veliki deo filma proveo sam u vazduhu. Bio sam prikačen za razne žice i užad i druge stvari potrebne za prikaz pokreta ili letenja”, kazao je Renolds. “Morali smo to da uradimo, morali smo da me ispaljujemo kroz prostoriju velikom brzinom”, dodao je.

Glumac je kazao i da, iako je kasnije navikao na taj način snimanja, nikada nije bio siguran da se neće povrediti. “Prvi put kada se naviknete na to – meni je trebalo nekoliko dana. Ni u jednom trenutku ne možete da se opustite i mislite da ste sigurni”, objasnio je. Renold je film “Green Lantern” opisao kao priču koja “oduzima dah” i dodao da je film bolji nego što je očekivao. Film “Green Lantern” 17. juna stiže u severnoameričke bioskope.

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.