Zvezde i MTV poručuju B Good!

Kampanji su se pridružile četiri poznate ličnosti, proslavljeni košarkaški as Vlade Divac, glumica Sloboda Mićalović, DJ Marko Milićević – Gramophonedzie i model Katarina Vučetić. Svako od njih je odabrao po jednu humanitarnu organizaciju iz Srbije čije će ciljeve i aktivnosti podržavati tokom trajanja kampanje kroz zajedničke MTV B GOOD Facebook i Twitter profile.

Cilj kampanje je da ohrabri mlade ljude da se informišu o društveno važnim pitanjima kao što su: ekologija, problemi raseljenih lica, razvoj dece i omladine ili sanacija Kraljeva nakon zemljotresa, i povežu sa organizacijama koje se tim temama bave i koje promovišu pozitivne promene u Srbiji i šire.

Sve što je neophodno uraditi je "lajkovati" neku od stranica koje podržavaju poznate ličnosti koje su se priključile MTV B GOOD kampanji, aktivno učestvovati u diskusijama na njihovim profilima, priključiti se aktivnostima odabranih organizacija i time doprineti njihovoj promociji.

MTV B GOOD kampanja počinje 13. juna, a trajaće do 15. septembra, kada ćemo videti koji profil, tj. organizacija, ima najviše "lajkova", odnosno "sledbenika".

- Izuzetna mi je čast što ispred Fonda Ana i Vlade Divac (HOD) učestvujem u ovoj inovativnoj akciji bitnoj za naše društvo. Kako živimo u eri novih komunikacija, gde su onlajn umrežavanja i razmena informacija putem digitalih medija odavno naša realnost, veoma je bitno iskoristi upravo ovaj kanal komunikacije kako bi se prenele prave poruke, promovisalo pozitivno mišljene kao i osvestila neka pitanja, posebno kada je mlada populacija u pitanju. Od sada ću i ja biti veoma aktivan na Facebooku i Twetter-u, a MTV B GOOD incijativa će me svakako podstaknuti da imam što više prijatelja, prenesem prave poruke, razmenim informacije od važnosti i možda tako omogućim mladima da saznaju nešto više o aktuelnim problemima, ili se makar osećate kao deo šire, plemenite priče - izjavio je povodom ove kampanje Vlade Divac.

Pogledajte još