SRAM JE BILO IMENA I KARIJERE: Milica Pavlović žestoko prozvala Anu Nikolić zbog izvođenja pesme "Provereno" (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović napravila je pravi bum studijskim albumom "Posesivna", a svaku od 14 pesama prati i visokobudžetni spot. Milica je uložila mnogo vremena, truda, ljubavi i novca u svoj četvrti studijski album i pesme su postale veoma slušane i popularne.

Međutim, poslednjih dana Milica se našla u veoma neprijatnoj situaciji. Naime, njena koleginica Ana Nikolić je na nastupu na jednom beogradskom splavu otpevala Miličin hit sa novog albuma, pesmu "Provereno", ali u izmenjenoj verziji.

Naime, pesmu "Provereno" je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja prvo ponudio Ani, koja je snimila demo verziju, ali na je na kraju ipak odustala od kupovine pesme jer joj nije legla. Nedugo zatim, pesmu je kupila Milica, snimila je, objavila na albumu - i pesma je postala pravi hit. A onda je pre nekoliko dana na nastupu Ana otpevala "Provereno", i sve bi to bilo u redu da ju je izvela u originalu, kako ju je Milica i snimila. Međutim, Ana je otpevala svoju demo verziju, sa izmenjenim tekstom, što je izazvalo buru na društvenim mrežama.

I dok su korisnici na Internetu, ali i Miličine i Anine kolege imale komentar o ovoj neprijatnoj situaciji, Milica i Ana se nisu oglašavale. Pavlovićeva je odlučila da prekine medijsku tišinu i progovori o ovom događaju u emisiji "Ami G Show".

Pavlovićeva se dotakla ove stituacije koja se do sada nije dogodila na estradi, i uputila Ani Nikolić žestoku poruku.

- Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, svoje karijere – rekla je Milica u emisiji koja će se večeras emitovati na televiziji "Pink".

Izvor: Pink.rs/Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još