Glumci serije Princ iz Bel Era možda ponovo na okupu

0

LONDON, 15. juna 2011. (Beta) – Glumačka postava humorističke serije "Princ iz Bel Era" u kojoj se proslavio Vil Smit, mogla bi da se ponovo okupi, izjavila je glumica Tatjana Ali.

LONDON, 15. juna 2011. (Beta) – Glumačka postava humorističke serije “Princ iz Bel Era” u kojoj se proslavio Vil Smit, mogla bi da se ponovo okupi, izjavila je glumica Tatjana Ali.

“U kontaktu sam s Vilom (Smitom) i bilo bi divno ponovo raditi s njim. Cela ekipa, uključujući Vila, razgovarala je o okupljanju”, rekla je Tatjana Ali, koja je u toj seriji iz 1990-ih igrala Smitovu mladju rodjaku Ešli.

Prema njenim rečima koje u sredu prenosi sajt Didžital spaj, glavna prepreka snimanju su druge obaveze glumaca. “Mislim da bi svako voleo da u tome učestvuje, ali sve zavisi od obaveza. Šest godina sam bila u seriji, od početka do kraja, i novi susret bio bi veoma zabavan”, dodala je ona.

Serija “Princ iz Bel Era” televizije En-Bi-Si emitovana je u SAD od 1990. do 1996. Vil Smit je za ulogu u toj seriji dva puta bio nominovan za Zlatni globus.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.