MASERKA MI JE REKLA DA JE POPIO SAMO ČAŠICU VOTKE: Miša Grof zbunjen rezultatima obdukcije sina Vidoja Ristovića

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otac Vidoja Ristovića kaže da je i dalje zbunjen oko rezultata obdukcije, i da ih još nije dobio.

- Poslao sam advokata u policiju, ali nisu mogli da nađu ljude koji su izvršili obdukciju, sve je to vrlo sumnjivo. Načelnik UKP-a takođe nije mogao ništa da sazna. Svi objavljuju da je moj sin umro od srca, a on nije imao nikada problem sa srcem. Ta divna fizioterapeutkinja, koja nije ta koja je bila u novinama, drugu su stavili, ona mi je rekla da je on popio čašicu votke. Ta koja je bila na fotografijama u raznoraznim u medijima, ja nju nisam video u stanu. Bilo je desetak policajaca, hitnu pomoć nisam video, ni doktore... Sve je vrlo sumnjivo - rekao je Miša Grof na pomenu sina Vidoja.

Podsetimo, nakon što su u medijima objavljeni rezultati obdukcije Vidoja Ristovića koji je preminuo iznenada, Miša Grof je i tada takođe negirao da ih je dobio.

- Nikako sam, užasno sam! Nikakav nalaz nisam dobio, mediji bolje znaju da li sam dobio obdukcioni nalaz pokojnog sina ili ne - rekao je tada.

Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Izvor: Blic.rs
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još