VODITELJ OTKRIO KAKO ĆE POTROŠITI NOVAC: Milan Milošević dobio Mariju Kulić na sudu, na redu je Miljana?!

Voditelj "Zadruge", Milan Milošević, podneo je tužbu protiv Marije Kulić, a nedavno je donesena i presuda u njegovu korist. Osim majke, Milošević je imao elemente za tužbu i protiv njene ćerke Miljane Kulić, a sada otkriva kakvu je odluku doneo.

Milan je, naime, Mariju tužio nakon što ga je vređala u emisiji, te mu se unosila u lice, zbog čega je tada doživeo neverovatan stres. Sada se pojavila informacija da je tužio i Miljanu, ali voditelj kaže da ta informacija nije istininita.

- Nije istina da sam dobio Miljanu Kulić na sudu, niti sam se tužio sa dotičnom. Mariju Kulić sam tužio i to suđenje je završeno, a sudija je doneo presudu u moju korist, naravno. Svako ko me bude uvredio u bilo kom smislu proći će kao ona. A što se Miljane tiče, nije me povredila kamenom, a da jeste, ne daj Bože, na keca bih je tužio - kaže Milošević.

- To je jedina tužba koju sam ja podneo i dobio sam je na sudu. Sada čekam da mi isplati odštetu koju ću da dam u humanitarne svrhe. Gonim je i krivično, a to ćemo kasnije videti šta se izdešavalo. I tu presuda treba ubrzo da bude doneta - otkrio je Milan Milošević u emisiji "Na saslušanju".

Podsetimo, Milan je jednom prilikom otkrio razloge za tužbu protiv Marije od koje nije odustao čak ni kada je ona bila teško bolesna:

- Jeste, Marija i ja smo na sudu i ja sam je tužio zbog toga što me je izvređala usred emisije, unosila mi se u facu, preko tih stvari neću nikad preći. Ne razmišljam da povučem tužbu, meni je jako žao zbog njenog zdravstvenog stanja, ali mene tako niko nikada nije uvredio na radnom mestu. Meni čast ne dozvoljava da pređem preko toga i boriću se da pravda bude zadovoljena. Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom - izjavio je Milan Milošević.

Izvor: Pink.rs/Informer
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

Pogledajte još