OVO JE VIC, KOLEGE ĆUTE I GLEDAJU LOPOVLUK: Milica Pavlović podnosi tužbu protiv Ane Nikolić

Da je rat između Ane Nikolić i Milice Pavlović postao ozbiljan, govori i činjenica da će rešenje sporne situacije tražiti na sudu.

Konflikt je nastao oko pesme "Provereno", koju je snimila Milica, a zatim je Ana objavila svoju demo verziju, koju peva na nastupima kao svoju pesmu.

- Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu - rekla je Milica, pa je nastavila:

- Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva, neka peva moje pesme na nastupima. Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu 'Provereno' kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena pesma. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja.

Milica se, zatim, osvrnula i na reakcije kolega i koleginica.

- Videla sam da tu neki sa estrade podržavaju Anin lopovluk. Sve ostale kolege ćute i gledaju bezobrazluk. Pitala bih sve njih šta bi radili kada bi njima krali pesmu i koga se oni to plaše? - rekla je Pavlovićeva u emisiji "Ekskluziv".

Izvor: Nova.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još