Letnji bioskop na Adi se otvara 26. juna

Distributerska kuća "Tuck", u saradnji sa svojim partnerima, obezbediće filmove svih žanrova, namenjene svim uzrastima. Kako "Tuck" navodi u saopštenju, "filmovi koje ćete imati priliku da gledate u prvom bioskopu na otvorenom spadaju u kategoriju najboljih kinematografskih ostvarenja u proteklom periodu".

Bioskop je podeljen u dve zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađoj publici, koja će moći da uživa u filmovima sedeći u lejzibegovi, dok su za stariju publiku, u drugoj zoni, obezbeđene udobne ležaljke.

U cilju pružanja maksimalnog užitka, tokom dana bioskop će postati zona zabave, gde posetioci mogu igrati stoni fudbal, Sony Play Station 3 ili koristiti Internet.

Svakoga dana, sedam dana nedeljno, biće projekcije u terminima od 21h i 23h. Cena bioskopske ulaznice će biti 240 dinara.

Letnji bioskop na Adi počinje projekcijom filma “Obred” (The Rite) 26. juna u 21h, iako je prvobitno bilo najavljeno da će otvaranje biti 17. juna projekcijom komedije "Deveruše" (Bridesmaids).

Pogledajte još