VILA DOBIJA TREĆI SPRAT: Svetlana Ceca Ražnatović renovira kuću na Kipru

Najpoznatija pevačica na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović odučila je da renovira svoju vilu na Kipru.

Na poslednjem spratu vile pevačica planira da napravi manji bazen, dva džakuzija i sobu za masažu. Ceca je navodno uložila ogroman novac kako bi u njenoj vili od 400 metara kvadratnih uživala u luksuzu.

- Ceca već ima projekat za renoviranje kuće. Planira da je potpuno promeni, do najsitnijih detalja. Podići će treći sprat, na kom će napraviti spa-centar! Ugradiće džakuzi, iz kog će imati direktan pogled na more, kao i saunu. Tražila je da joj se napravi i posebna soba za masažu - priča dobro obavešteni izvor.

Folk zvezda navodno planira mnoge promene u svojoj letnjoj rezidenciji, ali za sada neće menjati bazen koji ima u dvorištu.

- Ogroman je i u njemu može da pliva cela porodica. Veljko i Anastasija obožavaju tu da se kupaju i sunčaju, a otkad je Ceca dobila unuka Željka, najviše se tu s njim brčka. Ipak, pošto joj je dvorište prostrano, dodaće još jedan džakuzi pored bazena - zaključuje izvor.

Porodica Ražnatović će ovu prostranu vilu prilagoditi i hladnijim danima, pa će u dnevnom boravku ugraditi kamin, a pošto je planiran još jedan sprat, Ceca želi da njena kuća ima i lift.

- U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će Ceca moći lakše da se kreće po spratovima - kaže izvor i dodaje da se folkerka u potpunosti posvetila uređivanju velelepne vile:

- Ceca ne želi ništa da prepusti slučaju. Već nedeljama lista kataloge i bira pločice, parket, stolariju, ekskluzivni nameštaj... Imaće vremena da sve to kupi do kraja leta, pošto radovi počinju na jesen. Dotle će pribaviti još neke dozvole za gradnju koje su joj potrebne.

I sama pevačica priznala je da je trenutno, osim unuka kome se maksimalno posvećuje, zanimaju samo katalozi za uređivanje doma.

- Trenutno moj mozak može samo da zaintrigira unuk Željko i profili na Instagramu, gde gledam uređivanje stanova.

Folk zvezda je za renoviranje vile na Kipru angažovala navodno firmu svoje kume i koleginice Viki Miljković. Njih dve su zajedno osmislile ceo koncept, a u svemu im je pomogla i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

Izvor: Informer.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još