UKRAO JE MOJE SRCE, PONOVO SAM ZALJUBLJENA: Dara Bubamara progovorila o ljubavnoj vezi sa 15 godina mlađim biznismenom iz Novog Sada

Pevačica Dara Bubamara od prošlogodišnjeg raskida sa 21 godinu mlađim Tonijem, nije pričala o svom ljubavnom životu, a sada otkriva da je ponovo zaljubljena i da nikada nije bila srećnija nego sada.

Navodno, popularna folkerka ima novog, 15 godina mlađeg dečka. U pitanju je tridesetjednogodišnji biznismen iz Novog Sada, koji ima uspešnu firmu koja posluje u Srbiji i inostranstvu.

- Moje srce je ukradeno, nema ko da me ukrade. Doći će vreme za to, publika zna da nisam lagala kada sam zaljubljena ili nisam. To ne mogu da sakrijem. Jako sam srećna, mislim da nisam bila srećnija. Imam divnog sina, porodicu, karijeru, dečka sada, bivšeg muža, sve je kako treba - rekla je Dara i dodala:

- Uskoro izlazi nova pesma, oduševićete se. Krajem meseca idem u Moskvu i onda idem negde daleko. Do septembra ću album, pa koncert... Presrećna sam. Volim rizik i nove stvari, kada mi kažu da nešto ne mogu, to mogu. Možda će biti na otvorenom, možda i u Areni.

Dara ističe da iako deluje grubo, ona je jedna nežna žena, sve dok je naravno, neko ne isprovocira.

- Nežna sam i emotivna žena, mogu da budem jako bezobrazna i gruba, ali ne znam šta bi neko morao da uradi da bih ga udarila. Neki čovek na aerodromu me je izvređao, pukao mi je film, udarila sam ga, ne volim takve situacije, da je pristupio na fin način, drugačije bih reagovala, nego mi je vređao roditelje. Prijavila sam i sebe i njega. Zaklonio je lice rukama, nije očekivao - ispričala je Dara, te se osvrnula na novi estradni rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić, koji je počeo kada je Ana navodno objavila demo snimak Miličine pesme "Provereno".

- Na estradi vlada mržnja, jedva čekaju da se svađaju. Šta se tu desilo, ko je platio, ko nije, ne znam, mislim da je bio dobar marketing za Milicu, i za Anu, da li bi to bilo tako da Ana to nije uradila. Nema potrebe za pljuvanjem. Ne bih reagovala, ne bih se ljutila, nemam mržnju u sebi, takva sam. Kada imaš hit, šta te briga ko je snimio. Ne mešam se u ratove, mene to ne zanima, prijatelji mi šalju te stvari i umirem od smeha. Imala sam ih nekada sa Lukasom, Jelenom Karleušom, na kraju smo svi u dobrim odnosima - zaključila je Dara.

Poznato je javnosti da je Dara imala više sukoba na estradnoj sceni, ali kaže da je sve sada iza nje i da je jedna od retkih koja je dobra i sa Cecom Ražnatović i Jelenom Karleušom.

- Ja sam priča za sebe, mislim da sam jedina pevačica koju lajkuju Ceca, Jelena, Dragana i Brena, svi me vole, nisam ni u kakvim klanovima. Kada me neko dira direktno, taj na*ebe - istakla je Dara.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još