KAO DA SAM URADILA NEŠTO STRAŠNO: Goca Božinovska otkrila koje je intervencije imala na licu (FOTO)

Pevačica Goca Božinovska postala je predmet kritike na društvenim mrežama gde svi bruje o tome da je preterala s botoksom ili sa popularnom korekcijom košenja očiju, a ona je sada otkrila šta je zapravo radila i kako na ovu promenu gledaju njeni najbliži.

Goca ne krije da je veoma pogađaju ružni komentai kojih je bilo proteklih dana, i to nakon što je objavila svoju fotografiju na Instagramu.

Pevačica je, navodno, zategla kožu na svom licu toliko da je uništila prirodnu lepotu, ali ona tvrdi potpuno suprotno i negira bilo kakvu estetsku korekciju lica:

- Radila sam botoks lica još pre godinu dana. To što se piše su gluposti i to je zavirivanje u nečiju intimu - izjavila je Goca, besna jer su je mediji bezrazložno optužili, pa nastavila:

- Kao da sam uradila nešto strašno, žene su operisale noseve, samo što ne seku uši, a ja ne smem da idem kod kozmetičara i da se doteram - rekla je Božinovska, a zatim otkrila istinu o tome na kakav tretman lica je išla.

- Nisam radila botoks, već kolagen, kako bih održala kožu lepom. To je kao da ideš kod kozmetičara. Drugo bi bilo da sam išla na neku operaciju, pa promenila lični opis. Ja sam samo malo kolagena stavila i to je to. Ovo što portali pišu je smešno. Da sam radila botoks bila bih lepa kao lutka - mišljenja je Goca.

Ona je otkrila i kako njena porodica kometariše naslove o njenom navodnom botoksu.

- Mojoj deci je to smešno. Oni mi kažu: "Mama, pa ti treba da izgledaš kao da imaš 15 godina".

Podsetimo, nakon što je pevačica objavila fotografiju sa koleginicama Zlatom Petrović i Vanesom Šokčić, komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali: "Bože šta napravi od sebe, a bila je lepa žena", "Bože me sačuvaj, ne liči više na sebe, ona izgleda da želi da bude mlađa od snajke", "Katastrofa izgleda, onako je imala sitne oči, sad samo dve crtice na tom mestu", "Užas, oni se kao ulepšavaju, a unište se, strašno" - pisalo je ispod Gocine objave Instagramu.

Izvor: Informer
Foto: goca_bozinovska_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.