Mekliš prešao u Aston Vilu

0

BIRMINGEM, 17. juna 2011. (Beta-AP) – Engleski fudbalski prvoligaš Aston Vila angažovao je Aleksa Mekliša za trenera, ignorišući proteste navijača zbog angažovanja stručnjaka koji je pre pet dana otišao iz "večitog" rivala – Birmingema.

BIRMINGEM, 17. juna 2011. (Beta-AP) – Engleski fudbalski prvoligaš Aston Vila angažovao je Aleksa Mekliša za trenera, ignorišući proteste navijača zbog angažovanja stručnjaka koji je pre pet dana otišao iz “večitog” rivala – Birmingema.

Neuobičajena promena trenerskih poslova izmedju lokalnih klubova razbesnela je upravu Birmingema, koja je tražila nadoknadu za poslednje dve godine Meklišovog ugovora.

Vlasnik Vile, Amerikanac Rendi Lerner insistirao je na angažovanju 52-godišnjeg škotskog stručnjaka koji će biti treći trener za manje od godinu dana.

“Znam da su neki naši navijači izrazili nezadovoljstvo, a razumem i zašto. Na meni je sada da vas ubedim da sam pravi čovek da povedem klub napred i nameravam da učinim apsolutno sve da dokažem da mogu doneti uspeh klubu”, rekao je Mekliš.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.